uzun videoda çalıstırmıcaklar arkadaş kazanç yerlerde şuan
Hocam açılır açılır,onda sıkıntı yokda kaybettiklerimizin telafisinide yapmazlar bunlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
uzun videoda çalıstırmıcaklar arkadaş kazanç yerlerde şuan
Tesadufmu bilmiyorum ama sayfa to 0.60lardan 5lere cikti umarim video ortasi geri gelmez
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tesadufmu bilmiyorum ama sayfa to 0.60lardan 5lere cikti umarim video ortasi geri gelmez
discovery cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
tehlike geçti sanırımbenim kanallar normale döndü şu saat itibari ile
![]()
Bende düzelme yok. Herhangi bir işlem yaptınız mı hocam? Yoksa kendi kendine düzeldi mi? Olur ya kapa aç yapsak açılıyodur felan
dediğin mantikli hocam to artti tiklama sayisi 4-5katina cikti ama deme dun bir ara 0.70-1tl arazi geziyordu şuan baya düştüaslında aynı bir sey değismedi sadece önceden adam videoda 10 reklam gördüğü için hepsi izlenim olarak geliyordu tek tık atınca to düşük gözüküyordu simdi adam 3 reklam görüyor adsense izlenimi düşük alıyor tek tık atıncada to yüksek gözüküyor ama ilk sistemde tıklama olasılığı daha yüksek ilk sistem izlenimi abarttığı için to düşük gözüküyor
Özel bişey yapmadım hocam kendi kendine düzeldi.
Kim Milyoner Olmak İster kenan imirzalıoğlu videosu ararken dikkatimi çekti. Dedim benim kanallarda düzelme varmı diye baktım düzelmiş.
tehlike geçti sanırımbenim kanallar normale döndü şu saat itibari ile
![]()
neden böyle şeyler oluyor bir düşünün bakalım aklınıza neler gelecek ?
bende durum halen aynı enteresan
Kanal partner mi,adsense mi hocam?
mozilladada gözükmüyor hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.