Video ortası reklamları engellediler mi

• Kullanıcı medser
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
geçici değilse kesinlikle babalara geldik.

boşa evham yapmayın
açıklama kopyalanmıyordu bakın 4-5 gün geçti düzeldi
analitiks görüntülenmez birkaç gün geçer düzelir
bu da öyle bişey.yakında düzelir.
beğenmeyen gidip dışarda amelelik yapsın 50 60 kağıt paraya oturmaksızın.

saniye başı reklam ekleyenleri de sevgiyle anıyorum bu arada.

ne adsense de ne partnerde hiç bi kanalımda çıkmıyo geçici olması ümidiyle

10 saniyede bi reklam koyanlara selam...

boşa evham yapmayın
açıklama kopyalanmıyordu bakın 4-5 gün geçti düzeldi
analitiks görüntülenmez birkaç gün geçer düzelir
bu da öyle bişey.yakında düzelir.
beğenmeyen gidip dışarda amelelik yapsın 50 60 kağıt paraya oturmaksızın.

saniye başı reklam ekleyenleri de sevgiyle anıyorum bu arada.

Ameleliği beğenmiyorsun ya yt Bi bitse b.k gibi ortada kalacaksin farkinda degilsinmillet yt ye güvenerek yüklü borçlara giriyor aklim almiyor ameleler para kazanmaya devam ederken sen Bi halt kazanamayacaksin asosyal yetişen ilerde çok kotu durumlara gelecek farkinda değiller saglik sorunlari vs

Son düzenleme:
Bizim milletimiz kadar aç gözlü insanlar yok öyle videolara bende denk geldim adam 15 dakikalık videoda 35 tane reklam açmıştı.

Türtkler elini nereye atarsa zaten cılkını çıkarıyor. Bu kadar aç gözlü bi millet görmedim. Ne zaman türkiyede yt işi yaygınlaştı ozamandan beri bir sürü engelleme geldi

Nerde şu her 5 10 saniyeye reklam koyuyorum diyip birşey olmuyo diyen kişiler ?

Benim 10 dakika arayla kullandığım kanallarda bile çıkmıyor video ortası reklam geçici olduğunu düşünüyorum.o dakka başı reklam çıkartan arkadaşlara da birşey demiyorum zaten

Telaşa gerek yok arkadaşlar. Geçici bir durum gibi görülüyor.

Dizilerin resmi kanallarında bile tek reklam gözüküyor. Video düzenlemesinde zaman aralıkları görülüyor. Genel bir bakım olduğu kesin.

Umarım tez zamanda düzelir. Gelirler yarı yarı düştü bendede :/

Adsenseme bir girdim 3 'de 1 oranında azalma olmuş :S
Bence geçici bir sorun,
google+adsense+youtube=adwords => Para
Reklam gösterimleri genel anlamda ne kadar düşerse google o kadar içeri girer.Ne gösterirse
kardır onun için.Bundan dolayıda 7 dakika sınırını daha aşağıya çekmişti.

Ameleliği beğenmiyorsun ya yt Bi bitse b.k gibi ortada kalacaksin farkinda degilsinmillet yt ye güvenerek yüklü borçlara giriyor aklim almiyor ameleler para kazanmaya devam ederken sen Bi halt kazanamayacaksin asosyal yetişen ilerde çok kotu durumlara gelecek farkinda değiller saglik sorunlari vs

tıp okuyorum.karşılıksız burs alıyorum.
bu işi de son baharını yaşayan bir nimet olarak görüyorum.
yaz ayındayız.boş boş durmak yerine amelelik de yapayım dedim ama burdaki kazanç bulunmaz nimet.aylık kazancı bir günde alıyorum burda .ben de bu işler iyice bitene kadar yazı bunla değerlendirmeye karar verdim.sıkılmadan etmeden en ufak sorunda pes etmeden.kanallarım kapansa da.
ben ameleliği kötülemedim en ufak sorunda öf pöf edenleri zorlukları anlasın gerçek hayatı bilsin diye öyle bir örnek verdim.

şu adamı banlayın.kötü sözler kullanmayacağım.değmez

Geceleyin bende kanallari kontrol ederken cikmiyordu fakat suan itibari ile düzeldi.Bende suan cikiyor.(Adsense)

3 gündür uzun video çalışmaya başladım, video ortası reklamlar gitti. hay ben böyle talihe...

işin garip tarafı video ortası reklamlar çıkarken TBM 0,12 iken şimdi 0,40 üzerinden seyrediyor :D (öncedende az tıklamaya 0,12-0,15 alıyordum)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri