Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu sizde dramatik TO düşüşü yaptı mı?
Bizim milletimize ne olursa bu aç gözlülüğü yüzünden olur, geçen hafta bir posta tehlikeli diye yazmıştım, akıllının biri yazmış kanal benim değilmi istersem saniye de bir koyarım demiş... Adamlar oraya yazmış reklam politikasına göre 7 dakika da bir girmeniz önerilir diye daha niye zorlarsınız ki anlamam..İşte böyle yaşın yanında kuru da yanıyor çok güzel, inşallah sorun geçicidir..
%50 to düşüşü oldu desem![]()
İnşallah geçicidir yoksa babalara geldik
Yahu saçmalamayın dakka başı reklam açan kendini yakar koskoca youtube gidip birileri sık reklam koyuyor diye video ortası reklamı mı kaldıracak,genel bir sorun var işte.
Mantıksal olarak bakarsak o zaman kısa video uzun video arasında hiç bir fark kalmıcak.Bu sebeple kalkma diye birşey olamaz.
kazanç yüzde 80 düştü izlenimde düştü izlenm nie düştüyse artk anlamadm.Herhalde video ortası reklama yeni bi güncelleme gelicek dk limiti konulacak öyle olsa daha iyi.Ben sandım sadece içerik sahibi video ortası reklam açabilir dizilerin kendi kanallarındaki videolarda video ortası reklam olmayınca öyle olmadığını anlaşldı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.