Highest Quality Best Compression Virtual Dub Settings x264 - YouTubeRica etsem biri yardımcı olabılırmı 19 mb vıdeoyu 79 mb cıkartı ayarlarını nasıl yapıcam ?
bu codeci indirip kurmanız gerekiyor..
http://sourceforge.net/projects/x264vfw/files/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Highest Quality Best Compression Virtual Dub Settings x264 - YouTubeRica etsem biri yardımcı olabılırmı 19 mb vıdeoyu 79 mb cıkartı ayarlarını nasıl yapıcam ?
Highest Quality Best Compression Virtual Dub Settings x264 - YouTube
bu codeci indirip kurmanız gerekiyor..
x264vfw | Free Audio & Video software downloads at SourceForge.net
hocam buradan da yukledim farklı yerlerden de fakat compressionda cıkmıyor bu :S
hocam ben bunu yükledim.
Zippyshare.com - x264vfw.2273kMod.x86.rar
sizin sorun neydi video boyutu mu yoksa compressionda codec mi ?bu codex yukledım vıdeodakılerı yaptım yınede olmadı acaba nerde yanlıs yapıyorum![]()
sizin sorun neydi video boyutu mu yoksa compressionda codec mi ?
kalite etkilenmiyor.
mesela video seçeneklerden framerate ve resize gibi özellikleri kullanabiliyorsunuz.
bence deneyin. benim gördüğüm en iyisi özellikle sıkıştırma konusunda.
daha iyisi varmı bilmiyorum.![]()
hocam isterseniz bi ara teamviewer ile uzaktan bağlanıp bakarımVideonun boyutu hocam bır turlu kucultemedım
hocam süre sizde çok uzunmuş. ben 10-15 gb video için 5-10 dakka felan bekliyorum.15dk lık 125mb lık bir video yu ayarları yukarda vermiş olduğunuz video ile aynı şekilde yaptım 89mb a indirdi ama bunu yaparken 30dk fln bekledim sanırım daha kısa bir surede yapmak için ne yapmak lazım) yoksa b.k unu cakrtmıyımmı ?
Sorun K lite mega codec bundaymış bu arada bunu yukleyınce yapabıldım
rica ederim.Teşekkürler hocam deniycem
hocam ozaman sorun benım ayarlarda yada pc de pcnin okadar da kötu oldugunu dusunmuyorum sizin kullandığınız ayarlar nasıl acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?hocam süre sizde çok uzunmuş. ben 10-15 gb video için 5-10 dakka felan bekliyorum.
normal default ayarlar yani x264 codec haricinde özel bir ayar yok.hocam ozaman sorun benım ayarlarda yada pc de pcnin okadar da kötu oldugunu dusunmuyorum sizin kullandığınız ayarlar nasıl acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
kayıt hangi programla yapıyorsun hocam? fraps, bandicam yada hangisi?Peki hocam sagol. bu arada dun gece yapmıs oldugum video nun boyutunu dusurdu fakat az once bir video daha yapayım dedim 80mb lık dosyayı 120mb yaptı yıne bu nasıl bir iştir anlamadım gitti :S
Peki hocam sagol indiriyorummoo video optimizer dene sağlam düşürüyor çok fazla bozmuyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.