Video Siteleri Neden Bitti?

• Kullanıcı erdem98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Webmaster Soru ve Sorunlar

erdem98

Kayıtlı Üye
Web sitesi
dizin.tk
Eskiden daha çok görüyordum video sitelerini ancak şimdi pek göremiyorum. Genel bir cevap olarak youtube denebilir aslında ama eskidende youtube vardı ama yine gözle görülür miktarda video sitesi vardı. Sizce neden bitti?

Youtube'un çok kullanışlı olması, kasmaması, çok geniş bir yelpazesi olması bunlardan birkaçı.

Ben şahsen izlesene gibi sitelerden video izleyemiyorum, tasarım olarak olsun, kasma olarak olsun Youtube çok ideal.

Cevap kısaca Youtube.

Youtube'un çok kullanışlı olması, kasmaması, çok geniş bir yelpazesi olması bunlardan birkaçı.

Ben şahsen izlesene gibi sitelerden video izleyemiyorum, tasarım olarak olsun, kasma olarak olsun Youtube çok ideal.

Cevap kısaca Youtube.

Eskidende youtube vardı, belki kullanış açısından bu kadar stabil olmasada yelpazesi çok genişti, tek sebep youtube mu ?

Eskidende youtube vardı, belki kullanış açısından bu kadar stabil olmasada yelpazesi çok genişti, tek sebep youtube mu ?

Tek sebep diyemesek bile %70 Youtube denebilir. Yayıncı firmaların telif hakkı konusunda daha çok gelişmeleri de buna bir etkendir tabi.

Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olabilir ben sadece izleyici tarafından bakarak böyle düşünüyorum.

bencede youtube yuzunden artik millet oyle alistiki illa youtube uzerinden izleyelim diyorlar.
Nasil oyun canli yayini icin twitch tercih ediliyorsa Video icinde youtube tercih ediliyor.
Birde sunu eklemek lazim.Youtube artik googlenin video versiyonu oldu.
Atiyorum karnim neden agrir diye google yazarsan makale youtuba yazarsan videoya erisirsin.

Son düzenleme:
bencede youtube yuzunden artik millet oyle alistiki illa youtube uzerinden izleyelim diyorlar.
Nasil oyun canli yayini icin twitch tercih ediliyorsa Video icinde youtube tercih ediliyor.
Birde sunu eklemek lazim.Youtube artik googlenin video versiyonu oldu.
Atiyorum karnim neden agrir diye google yazarsan makale youtuba hazarsan videoya erisirsin.

bu güzel tespit hocam google ın video şeklinde sonuç sunan versiyonu oldu. Hemen hemen bütün konularla ilgili video bulunuyor.

bende facebook ve youtube dışında video izleyesim gelmiyor. Kasmalar çok oluyor internet altyapısı zaten kötü. Durum öyle olunca mecburen daha hızlı olanı tercih ediyorum.

Birde alışkanlıklar yavaş yavaş değişiyor.
Televizyon kanallarının işi bitiyor yakın zamanda tv izleyen sayısı giderek azalacak ve birkaçyıla kadar tv yayını diye bişey kalmıcak herşey internete bağlı olacak. Ben 5 yıldır doğru düzgün tv izlemiyorum melesela :)

Televizyonu internetten izleyenlerin sayısı artıyor - Teknoloji Haberleri

İnternet televizyon alışkanlıklarını değiştirdi - Memurlar.Net

az önce r10 da biri video sitem index almıyor diyordu...
belki de google index i sadece youtube a veriyordur.

Bir site açarken önce emsallerine bakarım. Çok rakip varsa o işe girmem. Sonuçta o açacağın siteden para kazanacaksın ve zaman ayırman gerekiyor. Video için yt gibi bir alan varken uğraşmak çok gereksiz kalıyor. Eskiden var olanları zaten yt bitirdi. Bundan sonrada kimse kafa tutamayacağı için video sitesi açmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri