Video Yap Özgün Video

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bizler için uğraştınız bir özellik getirdiniz bu kimine yararlı olur kimine yararsız olur orası tartışılır ama benim anlamadığım nokta şu o şahsiyet burda herkese sizi ünlemden yüzde yüz kurtardım diyerek milleti kandırırken siz neden bu adamın yaptığı şeyi desteklediniz hadi tamam desteklediniz niye bize açıklama yapmadınız demediniz beyler bakın yanlış umut etmeyin sizin şuanda yüklediğiniz videoları kurtaran çözum değil bu sadece slayt sunacak bot size diye neden söylemediniz? Sonuçta ben film çalışıyorum napm gidim o filmleri resimlerden videomu yapım videoya gelenlerde bassın şikayeti uçsun gitsin kanal

aynı şey gibi olmuş düğün dernek izle diye açıyorsun videoyu çalgı çengi çıkıyor ondan sonra dııııt :D bunda video bile değil direk resim:)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocaya bu özgüne eklemesi gereken bir özelliği söyledim eğer onu da ekleyebilirse işte o zaman izlenim alabilirsiniz.ayrıca bir çok kategoriye göre de video hazırlayabilirsiniz.

ancak bu şekilde fazla bir yol alınmaz bu oluşturulanlarla ilgili.

Eğer kanal %100 oranında karalisteye alınmamışsa bu yöntem %100 ünlemi geçiyor. Zaten size ait özgün videoyu saniyeler içerisinde 720p kalitede üretiyor. Çok yakında telifsiz müzik ekleme olayınıda bunun içine entegre edicem. Burada laf dalaşına girmek istemiyorum, her eklediğim özelliği %100 herkes beğenecektir diye birşey yok. Videoyap.com'un 6.000 den fazla müşterisi var. Almanya, hollanda ve azerbeycan gibi bir çok ülkeden 100'den fazla üyem mevcut. Hepsi teşekkür ederken, biz türkler para kazanmak istemiyoruz. BİR ÇOK TÜRK: PARA KAZANMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BEN ŞİKAYET EDENİM. NE KAZANIRIM NE KAZANDIRIRIM MANTIĞINDAYIZ. BU YÜZDEN SİZ SİZ OLUN TÜRKÇE VİDEO YÜKLEMEYİN. bakıyorum hep şikayetden kapanan kanallar türkçe içerikli kanallar. Adam gidip milyon hitlerle uğraşıyor şikayetden kapanmıyor. Ama bizimkisi gidip türkçe komik video ekliyor şikayetden kapanıyor. Artık çekememezliğe son verin, para kazan kişiye karışmayın. Kazanamıyorsanız kazanmaya bakın veya etrafanızdakilere zarar vermeyin. (Not: Dün 2 yıllık 15 milyon izlenmeli bir kanalım şikayet üstüne kapandı bu konuda dertliyim. Ama Allahtan çoğu kanalım yabancı dil çok fazla zarar verecek çıkamaz)

Bu iş yükleyene kalmıştır, kişi gider çizgi film izle der. diğer kişi gider top 10 araba der. Yani ne amaçla kullanacağına kalmıştır. Dün gece 1 arkadaş kurtlar vadisi son bölüm diye yüklemiş ve para kazanması açılmış baktım sabaha kadar 400.000 izlenme almış. Sen ne istediğini düşünürsen düşün buarada kişi kazandığına bakıyor. Ben telif hakları getirmeyen, ünlem sorunu çıkarmayan bir video üreticisi yaptım. Kullanımı ve başlığını ekleyen belirlemelidir.

[MENTION=5390]mixnewss[/MENTION] buraya keşke linki eklemeseydin. Şikayet etmeyen kalmamıştır. Yorumlarından belli zaten şikayet ederim diyenlerde mevcut.

hocam çöp kanalımda basit bir deneeme konusu açayım dedim senide bazı laflara maruz bırakdım başlıkla senin alakan yok tabiki özür dilerim başını agrıttım durduk yere geçte olsa linki kaldırdım

Ya şu yorumlardan sonra almayacağım birşey olduğu halde alıyorum bu botu. Hemde 3 aylığına alıyorum.

Burda bunu yazdığım için bana bir şey vermicekler ama 5.ayıma gireceğim ödemeyi aldıktan sonra 3 aylık almayı düşnüyrm

Destek %100
Yenilik Her zaman.

Youtube'un kendi bünyesinde ticarti kullanıma açık müzikler var onları eklerseniz daha güzel olur. Müzik arama yapın, müzik başlığının sağ üst köşesinde simge yoksa o müziği slaytınıza ekleyebilirsiniz reklamlarınızda çıkar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri