Video yayınlanınca sarı dolar oluyor sebebi ne olabilir ?

severall

Kayıtlı Üye
İyi akşamlar dostlar daha önce hiç başıma gelmeyen bir şey geldi. Video yayınlanmadan önce yeşil herkese açık yaptığım an sarı dolar oluyor. Bunun nedeni ne olabilir ? Başlıkla resimle açıklama ile bir alakası yok gibi. Yayınlanana kadar hiçbir sorun yok yayınlayınca sarı oluyor ? Yayınlasam çöp olacak çünkü izlenim zaten aboneden geliyor yarın 50-60k olsa ve inceleme sonunda yeşil olsa daha da izlenmez video. Bunun bir çözümü var mı başına gelen var mı merak ettim. Genelde sarıysa zaten liste dışında da sarı oluyordu

ben de videolara örümcek adam falan yazınca sarı dolar yiyordu, işin içinden çıkılmıyordu çözümü de olmuyordu yani geçmiş olsun umarım çözersiniz

ben de videolara örümcek adam falan yazınca sarı dolar yiyordu, işin içinden çıkılmıyordu çözümü de olmuyordu yani geçmiş olsun umarım çözersiniz

Bunu ben de çok yaşıyorum.

Valla kaldık böyle. Listedışı yapıyorum yeşile dönüyor, yayınlıyorum 1 dk sonra sarı oluyor. Sarı olduktan sonra incelemeye gönderip listedışı yaptım normalde 1 günde incelenir ancak şu an sarı değil, yeşil olunca da incelemiyor ya da çok çok sonra bakıyorlar :( ulan sarıya döndürüyorsun bari nedenini söyle dakikasını söyle de bir bakayım yt bu anlarda beni delirtiyor

Ben de çok yaşıyorum videoyu gizlide bir gün bekletiyorum. Yine veriyor. Sarı dolar yemekten kanal yalama oldu zaten. Şuan ne atsam başta yemese de bir gün sonra garanti sarı dolar.

Sarı doların sebebi genellikle daha önceki yayınlanan videolarla alakalı olarak kanal bazlı hale dönüşüyor. Kanalında eskiden kalma sarı dolarlı veya şaibeli videolar varsa yenilerinde sarıya düşme ihtimali yüksek.
Önce tüm sarıları ve şaibelileri Temizlik yapmak gerek + videoları pk kapalı halde public edip, izlenim en az 200 olunca veya 2saat geçtikten sonra pk=on hale dönüştürmek sarı oranını azaltıyor.
ve kategori haber/news ise deiştirmek lazım.

Ben de çok yaşıyorum videoyu gizlide bir gün bekletiyorum. Yine veriyor. Sarı dolar yemekten kanal yalama oldu zaten. Şuan ne atsam başta yemese de bir gün sonra garanti sarı dolar.

Ne yapsam düzelmiyor zaten videoda çöp oldu o kadar uğraş boşa gitti
Sarı doların sebebi genellikle daha önceki yayınlanan videolarla alakalı olarak kanal bazlı hale dönüşüyor. Kanalında eskiden kalma sarı dolarlı veya şaibeli videolar varsa yenilerinde sarıya düşme ihtimali yüksek.
Önce tüm sarıları ve şaibelileri Temizlik yapmak gerek + videoları pk kapalı halde public edip, izlenim en az 200 olunca veya 2saat geçtikten sonra pk=on hale dönüştürmek sarı oranını azaltıyor.
ve kategori haber/news ise deiştirmek lazım.

Sarı dolar veriyor ama sebebi yok bu kahrolası botlar nasıl bir hata yapıyorlarsa biz yanıyoruz

hocam video içeriğinde yani konuşmada şiddet öldürme falan filan var mı

hocam video içeriğinde yani konuşmada şiddet öldürme falan filan var mı

Yok hocam hayır herkese açık yapana kadar yeşil ancak yaptıktan 1 dk sonra sarı oluyordu. Bu sarı dolar geldiğinde nedenini niye göremiyoruz anlamıyorum videoyu kısıtlıyorsun bari bulduğun şeyi söyle de düzeltelim yordu bu iş artık

keşke çözümü olsa şu olayın

Para kazanmaya açılan kanalımı haber videoları yaparak kazanmaya çalışayım dedim cinayet haberleri iyi izleniyordu etikete veya başlığa nereye cinayet, ölüm,katliam vsvs gibi şeyler yazınca otomatik sarı dolara düşüyor çocuklar için hes kodu nasıl alınır diye video yapmıştım çocuk kelimesi var diye sakıncalı olabilir diye o bile sarı dolara düşmüştü kanaldaki bütün videoları sildim ne yükeyim diye halen düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri