video yerine resim koyan sahtekarlar

mustyy58

Kayıtlı Üye
bir işi yapıyorsan düzgün yap. ne anlıyorsun anana bacına küfür edilmesinden? adam xxx tam bölüm yazmıs tıklıyorsun resim çıkıyor. ulan ben spamcıyken bile bu kadar saydırdıysam izlemeye gelen ne der düşünmedin mi? utanmadan video ortası basmıs birde sanki adam resmi izliycek gerizekalılar ya bazen ytye fazlasıyla hak veriyorum.

bir işi yapıyorsan düzgün yap. ne anlıyorsun anana bacına küfür edilmesinden? adam xxx tam bölüm yazmıs tıklıyorsun resim çıkıyor. ulan ben spamcıyken bile bu kadar saydırdıysam izlemeye gelen ne der düşünmedin mi? utanmadan video ortası basmıs birde sanki adam resmi izliycek gerizekalılar ya bazen ytye fazlasıyla hak veriyorum.

sakin ol reyiz :D

Aşağı yukarı her kategoride o insan evlatlarından var. Çöp yapıyorlar Yt'yi..

Yt'yi resmen çöplüğe çevirdiler.Bir dizi aratıyorum 5 sayfa +301 de takılı kanal çıkıyor.Açıklama kısmına kendi sitesini koymuş.Ayrıca botla kanal çekip aynı videoyu sayfalarca yüklüyorlar.YT 'de bu işin önüne geçmek için sürekli güncelleme peşinde.Sonra ne oluyor işleme girmedi toplu kapanmalar vs vs.

[MENTION=13751]Mehmet Ali Ertunç[/MENTION] sen iki kuruş için arkadaşını polise veren adam değil misin işine bak sen haydi bilader

aynı konuyu ben bugun açmayı düşünüyordum haklısın valla ... amaçları ne anlamadım gitti bu resimcilerin

bu tip kendini zeki sanan beyin yoksunu gerzeklerin kanalları zaten fazla uzun süre dayanmıyo ama .. seri çalışıyo adamlar birde utanmadan öne çıkma vs uyguluyorlar ya ayar oluyorum. ama sıkıntı yok işini iyi yapan her daim kazanır ^^

Diğer konularıda okudumda artık bu 300-500 adet satın alınan maillerin bi anlamı oldu ;)

bu tarz videolar temizlense rahat bir nefes alır zaten yt

var var quize sokmak için namussuzlar resim koyuyor :)

onlar her gün atıyor denk geldiğimde hergün indiriyorum ;) dewam etsinler atmaya yarın birgün hiç atamayacak hale geldikleirnde görecem ben onları

Zaten oturdukları yerden para kazanıyorlar, şu işin bile kolayına kaçan insandan hiçbir konuda hayır gelmez Allah ıslah etsin

Bunlar ikiye ayrılıyor

1- Bunlar birde videodaki reklamlara tıkla felan yazıyor resimde, sonra forumda ağlıyorlar adsensem banlandı sahte tık yapmadım diye.

2- Bazılarıda hit çekme amaçlı yapıyor.

Bu ve bunlar gibi tipler yüzünden sonra Yt Türklere özel bile yöntemler geliştirip Dünyada %70-75 ödeme yaparken TR'deki Yt yayıncılarına %20-25 arası ödemeye yaparak diğer %75'i de inceliyorum diye parasını yatırmıyor.
Bunlara sövmek az bile, sövün videolarını kanallarını indirebiliyorsanız indirin o kanallar ne kadar az kalırsa bizim açımızdan iyi.
Kimse çıkıpta o adamlarda öyle para kazanıyor diye yazmasın.

Zamanindada dedim simdide diyorum bu kanallarin zarari bize. Acalim bir ifsa konusu bu kanallari paylasalim burda hizli bir sekilde kapandiklarinda onlarda vazgecicektir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri