Video Yükleme Merkezi | Hizmette Sınır Tanımıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hizmet dediğin böyle olur işte! Hem anlaştığımızdan daha fazla kanal, hemen de daha fazla video yükleyerek bana 4/4 lük 12 adet kanal teslim etmiştir. En kısa zamanda kendisinden 10 kanal daha almayı düşünüyorum.
 
cırak tut kendine:D

yaptıgın insan işi degil ha ilk defa 100+ video atayım dedim 50 tanesine etiket girerken skıldım kalanı sildim :D

Harbiden zor. vds yetmedi şimdi 1 serveri 3 e böldürüyorum. Birde en son teslim ettiğim işler patladı hindistanlılar sayesinde.. Yapmayım dedim ama gittim hindistanlıdan 200 youtube onaylı hesap aldım yaptıklarım patladı.

Beyler bu ara hastalık durumum var 2 hafta içinde iş alımlarına devam edeceğim son 2 arkadaşın işini de teslim edeceğim ve ek olarak bundan sonra mailler kendi sağlam ip üzerinden her mail başka ip üzerinden alınacaktır sıkıntınız olmasın ve yakında yeni paketler yapacagım :) Video yüklemeden farklı direk hazır kanal satışı gibi :)
 
hocam 500 videoyu kaç saatde atıyorsunuz ? youtube bunu spam sayıp hesabımızı veya adsenseyi banlarmı ?
 
hocam 500 videoyu kaç saatde atıyorsunuz ? youtube bunu spam sayıp hesabımızı veya adsenseyi banlarmı ?

500 Video yaklaşık 20 dakika falan. Spama düşürmeden atıyorum + kanalınızın kapanması adsenseyi etkilemez. ( adsensenizin üstüne açtıgınız ana maile video felan yüklemeyin o kapanırsa adsense riske girebilir o yüzden ana maili boş bırakın önerim)
 
500 Video yaklaşık 20 dakika falan. Spama düşürmeden atıyorum + kanalınızın kapanması adsenseyi etkilemez. ( adsensenizin üstüne açtıgınız ana maile video felan yüklemeyin o kapanırsa adsense riske girebilir o yüzden ana maili boş bırakın önerim)

Süre tutucam 20 Dak da atamazsan para vermem :D
 
[MENTION=1687]Nihat[/MENTION] [MENTION=1844]screamingoftherap[/MENTION] [MENTION=1480]ReferXchange[/MENTION] beyler kanallarınızı bugun teslim edeceğim.

İş alımlarımız bir süre durdurulmuştur
 
Merhabalar,

ilanda belirttiğiniz mail adresine iletişim için mail atmıştım ama ayın 16 sından beri geri dönüş olmadı.

Yeni iş alacağınızda ilk sıraya beni yazarmısınız.
 
İş alımı açıldığı an iş yapmayı düşünüyorum :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

  • Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

    Alternatif header

    Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

    Görünüm Modu Seçimi

    Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

    Izgara Görünümü

    Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

    Resimli Izgara Modu

    Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

    Yan Paneli Kapat

    Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

    Sabit Yan Panel

    Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

    Box görünüm

    Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

    Köşe Yuvarlama Kontrolü

    Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

  • Renginizi seçin

    Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri