video yüklendiginde mail gelmesin

• Kullanıcı fatihbaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

fatihbaz

Süper Moderatör
arkadaşlar,bi süre önce bunla ilgili sayfada degişiklikler olmuştu.şu sayfada diyor ki "Artık bir e-postayı almak istemiyorsanız o e-postanın altındaki "Abonelikten çık" bağlantısını tıklayın."

fakat video yüklendiginde eposta gelmemesi için tıklayacak bişey yok,gerçi başka bişeyde için tıklayacak yerde yok :D bu konuda bilgisi olan varmı?

Aynen hocam o bölümü değiştirmişler bulamıyorum :)

gelen e postada altta bi uyarı var,şuraya tıkla ordan iptal edebilirsin bu mesajların gelmesini demişler ve aynı yere çıkıyor verdikleri linkde tabi.fakat o sayfada nerde bu ayar,10 gündür bulamadım bende burada sorayım dedim belki bi bilen vardır :D

Sadece "only" ile başlayan kutucuğu işaretleyin telif eşleşen vs. durumları harici mail göndermiyor.Ayrıca o tek tek iptal kutucuklarının çıkması için herbirinin gerçekleşmesi lazım yani yorumlarda istemiyorsan videolarda yorum olması gerek vs..

eskiden video yüklendiginde mail gelmesi haricindekileri kullanıyordum,şimdi onu iptal etme yeri yok.söylediginiz gibi olması için video yüklenmesi ve bunla ilgili mail gelmesi gerekiyorsa yüzlerce kez geldi mail bunla ilgili ama panelde yinede bunu iptal etmekle ilgili bişey yok hocam.

siz de nasıl bilmiyorum da ben de aşağıdaki resimdeki gibi.

ben alttakini seçtim. sadece kanala yorum yapıldığında bildirim geliyor mail olarak. onu da mailden abonelikten çık olarak düzenliyorum.

WVod1N.png

söyledigim gibi benim sorunum video yüklendiginde "Tebrikler, videonuz artık YouTube'da!" başlıklı mailın gelmesi.ben bunun gelmesini istemiyorum.yüzlerce kanal var,yüzlerce video yükleniyor bu kanallara ve sürekli bu mailları silmekten bıktım artık :(

söyledigim gibi benim sorunum video yüklendiginde "Tebrikler, videonuz artık YouTube'da!" başlıklı mailın gelmesi.ben bunun gelmesini istemiyorum.yüzlerce kanal var,yüzlerce video yükleniyor bu kanallara ve sürekli bu mailları silmekten bıktım artık :(

Bu kısımda only olanı seçerseniz sadece telif vs mailleri geliyor video yüklendiğinde mesaj gelmiyor.

Çözdünüzmü üstad bu sorunu?

Çözdünüzmü üstad bu sorunu?

sanırım artık video yüklendiginde mail gelmiyor ama genel olarak mailları kesti bukezde.mesela kanalın birisine bugün 100 abone geliyorsa sadece 1-2 tanesinden haber geliyor x kişi kanalına abone oldu diye.şimdi tamam,aboneden önemsiz olabilir ama telif filan geldigindede böyle yapıyorsa yanarız :)

sanırım artık video yüklendiginde mail gelmiyor ama genel olarak mailları kesti bukezde.mesela kanalın birisine bugün 100 abone geliyorsa sadece 1-2 tanesinden haber geliyor x kişi kanalına abone oldu diye.şimdi tamam,aboneden önemsiz olabilir ama telif filan geldigindede böyle yapıyorsa yanarız :)

Malesef telif gelmiş ve mail gelmemiş. Adsenseye bağlı ... para kazanması gitmiş onlarla uğraşıyorum şimdi:(

Malesef telif gelmiş ve mail gelmemiş. Adsenseye bağlı ... para kazanması gitmiş onlarla uğraşıyorum şimdi:(

demekkki tahminim dogru çıktı :( ben abonelerde,yorumlarda eksik geldigini farkettim ve onun için demiştim inşallah telifde filan normal geliyordur diye ama anlaşılan ondada eksik geliyor.bu kötü oldu...

[MENTION=13845]original[/MENTION] Ben bana sadece... ile başlayan seçeneği işaretliyorum sadece telif eşleşen dg gibi durumlarda mail geliyor.Yenilendi yenileneli bu şekilde kullanıyorum şuana kadar sorun olmadı hep geldi önemli mailler.

https://www.youtube.com/account_notifications

Burdan sadece 2. şıkkı tıkla alttaki.
O zaman Telif-Eşleşen-Dünya Engeli- + olarak Yorumlar bildirim olarak geliyor.
Dosya atarken yüklendi uyarısı almazsın.

hocam zaten bizde ondan bahsediyoruz,eksik geliyor.

- Bana yalnızca gerekli hizmet duyurularını gönder

seçili,birisi kanala abone oldugundada mail geliyor mesela bunu seçince ama 100 kişi abone oluyorsa arada 3-5 tanesinin haberi geliyor.bende diyorumki telif,eşleşen geldigindede böyle eksik geliyorsa o kötü ki [MENTION=13845]original[/MENTION] ın söyledigine göre öyle olmuş.

hocam zaten bizde ondan bahsediyoruz,eksik geliyor.

- Bana yalnızca gerekli hizmet duyurularını gönder

seçili,birisi kanala abone oldugundada mail geliyor mesela bunu seçince ama 100 kişi abone oluyorsa arada 3-5 tanesinin haberi geliyor.bende diyorumki telif,eşleşen geldigindede böyle eksik geliyorsa o kötü ki [MENTION=13845]original[/MENTION] ın söyledigine göre öyle olmuş.

Onu seçince hiçbirşekilde abone olanlar gelmiyor zaten.
Siz farklı ayarmı yapıyorsunuz?
Şimdiye kadar telif-eşleşen gelmediği mail olmadı.

Üsttekiler telif bildirimleri.
Alttakilerde Yorumlar. Yorumları silmiştim çöp kutusunda.

Bana sorunsuz geliyor tüm bildirimler.

Durum söylediğim gibi sürekli mail açık ve kontrol ediyorum mail gelmedi ve sorun benden Kaynaklı değil. Para kazanmalarınızı kaybedebilirsiniz mesajıda gelmedi.

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 20:38 ----------

Az önce cepten tamamını yazamadım. Kanala yönlendirme vs eksiksiz yapılmıştı. Telif veya para kazanmalarını kaybedebilirsiniz maili gelmedi. İşin enteresan tarafı kanal takip proğramıylada her 2 saatte bir sürekli kontrol ediliyor. Geriye tek bir sebep kalıyor kanala yükleme yaparken engel geldi ve ihtar olarak olarak işlemediyse, daha sonra işlediyse ondan gitmiştir para kazanmalar. Dediğim gibi para kazanma özelliğinizi kaybedebilirsiniz maili bile gelmedi.

Yotube kanalların kendi mailine bile telif veya para kazanmalarını kaybedebilirsiniz maili gelmedi. Meşakkatli iş vesselam. 2 gün ara ile tekerrür etmeseydi iyiydi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri