Facebook Sayfanızın linki : https://www.facebook.com/VideocuTeyze/
Facebook Sayfanızın içeriği : Eğlence
Sayfanızın Üye Sayısı : 106K
Haftalık ortalama eklenen yeni üye sayısı : 1000 - 1500
Sayfanın Yaş Ortalaması: 18 - 34
Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: Yapılmadı
İstenen Ücret : 1.000 TL (Pazarlıksız)
Ödeme Şekli : Enpara - Paypal - Garanti - WebMoney
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Hobi Olsun Diye 25 Ekim 2010 Tarihinde Kurdum. İlk Zamanlar Herşey Normal ve Yoğun Bir Şekilde İlgileniyordum. Sonrasında iş Hayatımdan Dolayı ilgilenememe Gibi Durumlarım Oldu. Sonrasında Yine Yoğunlaşmaya Başladım. Bu Seferde YT işlerinden Dolayı Ara Vermek Zorunda Kaldım. Sayfamda Kesinlikle Üye Çekimi Yapılmamıştır. Kesinlikle Birleştirme, Hile, Hurda vs. Yapılmamıştır. Satma Sebebim ise Dün Kapanan Kanalımdan Dolayı Ciddi Bir Rakam Kaybım Oldu. Ödeme Alamayacağım için Giderlerimin Bir Kısmını Karşılamak Adına İstemeyerekte Olsa Sayfamı Satma Kararı Aldım. Bir Kaç Uzman Dokunuşu işe ve Biraz Yoğunlaştığınızda Sayfanın Ciddi Anlamda Uçacağına Emin Olabilirsiniz... Alan Arkadaşa Şimdiden Hayırlı Olsun...
Tel: 0536 034 12 85
Ayriyetten PM Aracılığı ile Ulaşabilirsiniz...
Facebook Sayfanızın içeriği : Eğlence
Sayfanızın Üye Sayısı : 106K
Haftalık ortalama eklenen yeni üye sayısı : 1000 - 1500
Sayfanın Yaş Ortalaması: 18 - 34
Sayfada Birleştirilme Yapıldı mı: Yapılmadı
İstenen Ücret : 1.000 TL (Pazarlıksız)
Ödeme Şekli : Enpara - Paypal - Garanti - WebMoney
Eklemek istediğiniz ekstra şeyler : Hobi Olsun Diye 25 Ekim 2010 Tarihinde Kurdum. İlk Zamanlar Herşey Normal ve Yoğun Bir Şekilde İlgileniyordum. Sonrasında iş Hayatımdan Dolayı ilgilenememe Gibi Durumlarım Oldu. Sonrasında Yine Yoğunlaşmaya Başladım. Bu Seferde YT işlerinden Dolayı Ara Vermek Zorunda Kaldım. Sayfamda Kesinlikle Üye Çekimi Yapılmamıştır. Kesinlikle Birleştirme, Hile, Hurda vs. Yapılmamıştır. Satma Sebebim ise Dün Kapanan Kanalımdan Dolayı Ciddi Bir Rakam Kaybım Oldu. Ödeme Alamayacağım için Giderlerimin Bir Kısmını Karşılamak Adına İstemeyerekte Olsa Sayfamı Satma Kararı Aldım. Bir Kaç Uzman Dokunuşu işe ve Biraz Yoğunlaştığınızda Sayfanın Ciddi Anlamda Uçacağına Emin Olabilirsiniz... Alan Arkadaşa Şimdiden Hayırlı Olsun...
Tel: 0536 034 12 85
Ayriyetten PM Aracılığı ile Ulaşabilirsiniz...