Video'da Reklamın çıkmaması... Cevabı var ama sonuç yok...

Kaanbulut

Yasaklanmış
Evet arkadaşlar herkese hayırlı geceler. Öncelikle bu soru çok soruldu ve bir çok cevabı verildi verilen cevapların hepsini uyguladım video'da hiç bir değişiklik yok.4

Uyguladığım yöntemler. Etiket sil, ekle, komple sil, video kategori değiştir, para kazanma aktifliğini kapat, açıklama sil, video başlığını kısalt.

Tüm bunları denedim ayrı ayrı teker teker de denedim tek seferde de denedim. Reklam çıkmıyor ne yapsam.

Şöyle bir durum var. Video'yu ilk attığımda Creative Commons olarak tıklayıp atmışım sonra bunu fark edince Standart Lisans''a aldım ve reklam gitti daha da olmadı. Ne yaptysam ?

Kaynak Videolar yok
Atıflar Görüntüleme.

Diye bir şey çıkmış yeni gördüm bende. Bilen var mıdır ?

yeni açtığım kanal ve eklediğim bir videodada ışık yeşil olmasına rağmen reklam yok. belkide reklam kalmadı :)

etiket kısmını ctrl a yap sonra ctrl x yap boşalt sonra oraya vodafone yaz farz i misal sonra kaydet cık bir daha bakar mısın

Video'yu ilk yüklediğimde reklam vardı. Ben başlık değiştirdikten sonra Video reklamı kayboldu sonra çözüm bulamadım ne yaptıysam.

---------- Mesaj saat 00:29:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:28:18 civarında gönderildi. ----------

etiket kısmını ctrl a yap sonra ctrl x yap boşalt sonra oraya vodafone yaz farz i misal sonra kaydet cık bir daha bakar mısın

Değiştirdim hocam bana mısın demiyor aynı yine.

video para kazanma kapatın sonra etiket silin acıklama silin baslık değiştirin sonra kaydet diyip video yöneticisinden tekrar acın birde böyle deneyelım.. benımde bazen oluyordu ama böyle yapınca değişiyordu

başlık değiştirdim, küçük resim değiştirdim, açıklama boş kaldı, etiket boş kaldı. yine yok videoyu silsem reklam çıkar mı acaba :D

bak o zaman napın :D banyoya gidiyoruz Niyet ediyoruz önce 1 normal abdest alıyoruz sonra 1 kova su dolduruyorz sonra 3 kafaya 3 sağa 3 sola su dokuyoruz arkadaslar :D ahahahah

Denedim hocam çıkmıyor öyle de. Komedi kategori.

Hocam tam olarak bilmiyorum ama kategoriden kaynaklı bir durum olabilir,yada eklediğiniz etiketlerden.Bir de vps,vds niz var ise ordan bakın yada ne bileyim tarayıcı önbelleğini,çerezleri falan temizleyip deneyin.Yada aynı kategoriden başka bir video yükleyip bakın bakalım,aklıma bunlar geldi:)

Denedim hocam çıkmıyor öyle de. Komedi kategori.

hocam senin kanalda yeni mi? ne zaman açtın? ben bu akşam açtım ve tek bir video yükledim.. silip tekrar mı yüklesem videoyu? gerçi izlenim almaya başladı silmekte istemiyorum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri