Videodaki garipliği fark edebilecek misiniz?

• Kullanıcı koalahayati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar

koalahayati

Kayıtlı Üye
Mozik çivi seti ile çeşitli figürler yaptığım bir video serisi hazırlıyorum. Bu videolarda farklı bir şey denedim. Denediğim şeyi bildiğim için izlerken ben fark ediyorum ama başkaları da fark eder mi emin olamıyorum. Aşağıdaki videoda sizce bir gariplik var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=k9iTawGHa3A

Not: garipliği birkaç yorum sonra yazacağım :)

evet farkediliyor ... öylesine diyorum da videoya atlaya atlaya baktım neyi anlamamız lazım yazsan iyi olur

2 mesaj olduğuna göre garipliği yazayım ki yanlış anlamalar olmasın.
Normalde kamera karşısında bu şekilleri yapmak hem uzun sürecek hem de hataya açık olacaktı. Bu yüzden videoyu çekmeden önce şekilleri yaptım, videoyu çekerken ise raptiyeleri söküyorum aslında. Videoyu tersten oynatıyorum.
Videonun tersten oynadığı anlaşılıyor mu onu merak ediyordum, anladığım kadarıyla kimse fark etmemiş.

Normalde kamera karşısında bu şekilleri yapmak hem uzun sürecek hem de hataya açık olacaktı. Bu yüzden videoyu çekmeden önce şekilleri yaptım, videoyu çekerken ise raptiyeleri söküyorum aslında. Videoyu tersten oynatıyorum.
Videonun tersten oynadığı anlaşılıyor mu onu merak ediyordum, anladığım kadarıyla kimse fark etmemiş.

el hareketleriyle anlaşılıyor videoyu ters sardığın

onu sorucaktım dedim sorma kendi kendime :D hani çok rahat bi biçimde takıyor ve seri gözüküyordu neyse başarılar

Korkunçlu yüz çıkcak diye konsantre olamıyorum :D

2:10 - 2:16 arası farkediliyor ama çok dikkatli olmak lazım

ordan 1 tane aldın ama 3 tane koydun oraya aslında bu teknikle sihirbazlık dahi yapılabilir kimse farketmez :D

eliniz çok hızlı gidip geliyor, robotik duruyor sanki :D

Bana göre farkediliyor tam aksine farkedilmemesi çok daha güç

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri