Videolar Google Tarafından İndexlenmiyor

salim59yt

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar;

Bugun yüklenen videolarda google tarafından indexlenmeme sorununu alıyorum.Acaba sizlerdede varmı böyle birşey.

Evet bende de var mübarek. Yarım saat önce gözükmüyordu. Şimdide gözükmüyor. :D

ergen youtube:) bu seferde spam olarak algılayacak hepsi birden index alınca. Videoların güncelliği kayboluyor index alana kadar.

Arkadaşlar bende de aynı durum var...üstelik kendi videomu izliyorum reklam çıkıyor mu diye, onu saymadığı gibi reklam aktif görünmesine rağmen reklamlar çıkmıyor...sizde durumlar nasıl?

reklam çıkıyorda sorun index almada almıyor almıyor yok böyle birşey.

3 tane farklı pc den yükledim yinede olmuyor.

---------- Mesaj saat 21:58:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:25 civarında gönderildi. ----------

Bende yok hatta bir videom Youtube trendlere girmiş:)

arkadasa pm attım en son ne zaman yüklediniz diye.

Cevap: dün aksam.

Konuda ne yazıyor arkadasım bugun yüklenenlerde problem varmı diye.Bu tarz gereksiz yorumlardan kaçınalım.Yorum atmak için yorum atmayın.

reklam çıkıyorda sorun index almada almıyor almıyor yok böyle birşey.

3 tane farklı pc den yükledim yinede olmuyor.

---------- Mesaj saat 21:58:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:25 civarında gönderildi. ----------

arkadasa pm attım en son ne zaman yüklediniz diye.

Cevap: dün aksam.

Konuda ne yazıyor arkadasım bugun yüklenenlerde problem varmı diye.Bu tarz gereksiz yorumlardan kaçınalım.Yorum atmak için yorum atmayın.

Gereksiz sonra niye bizim adam yerine koymayıpğ cevap yazmazlar dersiniz.Kendini ne sanıyorsun dostum ? Çocukmuyum ben yorum v.s kasayım.Sen sordun ne zaman yükledin diye bende trtende giren videomu dün yükledim o yüzden dünd edim Bugün attıklarımda index almıs sorun yok.

Gereksiz sonra niye bizim adam yerine koymayıpğ cevap yazmazlar dersiniz.Kendini ne sanıyorsun dostum ? Çocukmuyum ben yorum v.s kasayım.Sen sordun ne zaman yükledin diye bende trtende giren videomu dün yükledim o yüzden dünd edim Bugün attıklarımda index almıs sorun yok.

konu burda videonun indexlenmesi. Senin videonun trende girip girmemesi beni ilgilendirmez.Ben ne yapayim senin videonun trende girmesini.Beni ilgilendiren kısmı videonun index alma kısmıdır.Sordum herkeste varmı sorun diye. Sen gelip video trendini söylüyorsun.

Baska yorumda yazmıyorum.Konu amacı dışına çıkmaması için.Baska index sorunu yasayan arkadaslar varsa konu altında belirtsinler lütfen.

İyi aksamlar.

indexlenmesi için ekstra bir çalışma yapan varmı?

Salim59yt kardeş sürekli konular açıyorsun görmekten bıktım gerçekten hep gereksiz konular !

sorun devam ediyor büyük ihtimalle.Tek tük videolar index aliyor fakat genele bakıldıgında sorun büyük.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri