Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bende de aynı durum var...üstelik kendi videomu izliyorum reklam çıkıyor mu diye, onu saymadığı gibi reklam aktif görünmesine rağmen reklamlar çıkmıyor...sizde durumlar nasıl?
Bende yok hatta bir videom Youtube trendlere girmiş![]()
reklam çıkıyorda sorun index almada almıyor almıyor yok böyle birşey.
3 tane farklı pc den yükledim yinede olmuyor.
---------- Mesaj saat 21:58:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:25 civarında gönderildi. ----------
arkadasa pm attım en son ne zaman yüklediniz diye.
Cevap: dün aksam.
Konuda ne yazıyor arkadasım bugun yüklenenlerde problem varmı diye.Bu tarz gereksiz yorumlardan kaçınalım.Yorum atmak için yorum atmayın.
Gereksiz sonra niye bizim adam yerine koymayıpğ cevap yazmazlar dersiniz.Kendini ne sanıyorsun dostum ? Çocukmuyum ben yorum v.s kasayım.Sen sordun ne zaman yükledin diye bende trtende giren videomu dün yükledim o yüzden dünd edim Bugün attıklarımda index almıs sorun yok.
Salim59yt kardeş sürekli konular açıyorsun görmekten bıktım gerçekten hep gereksiz konular !
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.