Videolar Topluluk Kurallarına Yakalanıyor !

sonero41

Kayıtlı Üye
merhaba dün başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum dün yaklaşk 9 tane kanala video yükledim ve etiketlerini girdim bugün kanallara baktığımda 4 tane kanalın videolarının tümü topluluk kurallarına aykırı uyarısı vermiş ve yaklaşk 30-40 tane videoları kanallar bunlar diğer kalan 5 kanalın videoların yarısı topluluk kurallarına takılıp silinmiş ilk defa böyle bişey başıma geldi yeni bi güncellememi yaptı yt acaba ? başınıza bunun gibi yada buna benzerbişey geldimi yakın döneme

Edit: Şimdilik sorunun çözümü açıklama bölümüne hiçbişey yazmamak arkadaşlar 2 test yaptım birinde full kelimesini çıkardım 90 videodan 10 tanesini silindi 2.ci testimde full kelimesini ve 3 kere tekrarlanan bölüm ve izle kelimesini çıkardım 30 videodan 1 i silindi açıklama bölümüne bişey yazmassam videolar silinmiyor şimdilik bişey yazmayarak çalışıyorum

Son düzenleme:
yaklaşık 2 saat önce etiklerini girip yayınladığım 29 video şimdi youtube hizmet şartlarından dolayı kaldırıldı diyor konunun f... la hiçbir ilgisi yok cinsel içerik değil herhangi bi dizinin bölümü ve çokta dikkat çekicek birşey değil ama yinede youtube bi şekilde videoları kaldırıyor benden başka kimsenin başına gelmiyomu bu olay ?
EqyLDn.jpg

dizilerde son zamanlarda daha fazla topluluk ve eşleşen gelmekte genelde ses eşleşeni biraz kasmaya başladı...

benimkilerde de durum aynı cinselliği yada topluluk şartlarını bahane ediyor tertemiz videoları siliyor

2 haftadır bu sorunu yaşıyorum bende dizi çalısıyorum topluluk geliyor önceden bu kadar degildi ilk defa bu kadar sık gelmeye basladı

hızlı ve öfkeliyi tam ekran geçincede aldım bunu ne hikmetse yediremedi adamlar :D

yaklaşık 2 saat önce etiklerini girip yayınladığım 29 video şimdi youtube hizmet şartlarından dolayı kaldırıldı diyor konunun f... la hiçbir ilgisi yok cinsel içerik değil herhangi bi dizinin bölümü ve çokta dikkat çekicek birşey değil ama yinede youtube bi şekilde videoları kaldırıyor benden başka kimsenin başına gelmiyomu bu olay ?
EqyLDn.jpg

bende bundan bahsediyorum ama kımse anlamıyor kanal 1 hafta duruyor bırsey yok ben gırıyorum etıket acıklama felan koyuyorum tak topluluk kuralı oluyor cozeedım gıttı bir türlü.

daha önceden yaşamıyordum bu sorunu son 2 gündür böyle bi sorun yaşıyorum mailleride kendim açmaya başladım kendi açtığım maillerden şüphelenmeye başladım o yüzden satın aldığım maillerde denicem bide videolara aynı küçük resimi uygulamadan yayınlıcam bide bu şekilde test edicem sonucu yazarım arkadaşlar ya açtığım maillerde sorun var yada aynı küçük resmi tüm bölümlerde kullanınca böyle bşy oluşuyor çünkü kendi açtığım 2 maile 3 tane ve 8 tane film attım farklı küçük resimli filmler onlarda problem yok

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Dizi çalışıyorum, daha önceden flag vs gelirdi topluluktan ya askıya alınır ya da kırmızıyı yerdik bir ihtar. Şu an youtube videoyu hizmet şartları flag vs diyerek kaldırıyor ve hiç bir ceza uygulamıyor. ihtar yok kanal temiz devam ediyor. Saçam sapan bir şey. 1 Senedir olmayan sıkıntı 1 haftadır uğraştırıyor.

Bendede var ama bana sonradan gelıyor topluluk 100k 200k gecıyor topluluk gelıyor kanallarıma o yenı sıstem galıba oto takılıyor yt botuna

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Dizi çalışıyorum, daha önceden flag vs gelirdi topluluktan ya askıya alınır ya da kırmızıyı yerdik bir ihtar. Şu an youtube videoyu hizmet şartları flag vs diyerek kaldırıyor ve hiç bir ceza uygulamıyor. ihtar yok kanal temiz devam ediyor. Saçam sapan bir şey. 1 Senedir olmayan sıkıntı 1 haftadır uğraştırıyor.

aynı bahsettiğim durum işte bu topluluk ihlali yada f... değil ve hiçbi uyarı almıyor kanal sadece video siliniyo muhtemeln tüm videolara aynı küçük resim uyguladığımız içn oluyor şimdiki denememde küçük resim kullanmıcam sonucu bildiricem yarın

benimde bugun atttıkdan 5 dk sonra topluluk yedi 1 saat sonra kanal gümledi tek toplulukdan spam diye. render her zaman ki attığım içeriğimdi birde.

yt to yt mi yapiyorsun yoksa kendin mi renderliyorsun?

kendi editlediğim videolar hocam hatta ilk defa editleyip yt ye attığım videolar bunlar birazdan etiketleri yapıcam küçük resimsiz, tahminim aynı küçük resimi kullandığım için oluyor çünkü 2 tane film kanalı yaptım birinde 3 diğerinde 8 tane film vardı hepsinin küçük resimleri farklıydı ve onlarda sorun çıkmadı dizilerde sorun çıktı

aynı bahsettiğim durum işte bu topluluk ihlali yada f... değil ve hiçbi uyarı almıyor kanal sadece video siliniyo muhtemeln tüm videolara aynı küçük resim uyguladığımız içn oluyor şimdiki denememde küçük resim kullanmıcam sonucu bildiricem yarın

Bende açıklamayı kısa tutup full bölüm gibi şeyler yazmadan deniyorum. sonuç 1 saate belli olur

bu arada liste dışı aynı video aynı süre aynı açıklama aynı küçük resimle hiç bir şey olmuyor. Yayınlayınca mı kontrol ediyor bu botlar ve neye göre kontrol ediyorlar yoksa şikayetlerin bazılarını böyle mi değerlendiriyorlar şu sorunu inş çözeriz bir an önce!

Son düzenleme:
Arkadaşlar , youtube her zaman çaktırmadan kendini güncelliyor buda yeni güncellemedir. Evet seslerde şuan son sıkıntı , yarın ne olacagı belli degil. Her şeyin çözümü vardır mutlaka.

Bende açıklamayı kısa tutup full bölüm gibi şeyler yazmadan deniyorum. sonuç 1 saate belli olur

bu arada liste dışı aynı video aynı süre aynı açıklama aynı küçük resimle hiç bir şey olmuyor. Yayınlayınca mı kontrol ediyor bu botlar ve neye göre kontrol ediyorlar yoksa şikayetlerin bazılarını böyle mi değerlendiriyorlar şu sorunu inş çözeriz bir an önce!

bende yarım saat önce yayınladım videoları 60 video başlık etiketler herzaman ki gibi sadece küçük resim kullanmadım önceki patlayan videolar ortalama 2 saat snra falan patlıyodu 2 saate olay netleşmiş olur sende denemenin sonucunu yazarsan iyi olur hocam

Bendede 200 300 K izlenenler topluluktan kapanınca kafayı yiyorum üstelik hiçbir cinsellik barındırmadıgı halde
Özelllikle şu quiz kapananları ödemeyeceğini söyleyince isterse 10M izlensin bi kapansa elimiz avucumuz boş kalcak...
Ya risk alıp kapanmasın diye dua etcez,ya da videoları gizleyip ne varsa içinde onu alcaz işte

[MENTION=13007]kont2000[/MENTION] bende gene silinmeye başladı videolar 20 tanesi silindi bile sende durum nedir ?

[MENTION=13007]kont2000[/MENTION] bende gene silinmeye başladı videolar 20 tanesi silindi bile sende durum nedir ?

Başlıkta full bölüm yazmadım, açıklama bir cümle sadece (malum arayan açıklama sayesinde buluyor ) , etiket ne çok ne az alakalı , küçük resim değiştim aynı video 1 saattir ayakta ama sonuç için daha erken belli olmaz.

Küçük bir ekleme daha, Videoyu 2 parçaya böldüm, 49 dk ve 13 dk şeklinde , 49 dk olan patladı youtube kaldırdı. Asla cinsellik vs rahatsız edici hiç bir şey yok!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri