merhaba dün başıma gelen bi olayı anlatmak istiyorum dün yaklaşk 9 tane kanala video yükledim ve etiketlerini girdim bugün kanallara baktığımda 4 tane kanalın videolarının tümü topluluk kurallarına aykırı uyarısı vermiş ve yaklaşk 30-40 tane videoları kanallar bunlar diğer kalan 5 kanalın videoların yarısı topluluk kurallarına takılıp silinmiş ilk defa böyle bişey başıma geldi yeni bi güncellememi yaptı yt acaba ? başınıza bunun gibi yada buna benzerbişey geldimi yakın döneme
Edit: Şimdilik sorunun çözümü açıklama bölümüne hiçbişey yazmamak arkadaşlar 2 test yaptım birinde full kelimesini çıkardım 90 videodan 10 tanesini silindi 2.ci testimde full kelimesini ve 3 kere tekrarlanan bölüm ve izle kelimesini çıkardım 30 videodan 1 i silindi açıklama bölümüne bişey yazmassam videolar silinmiyor şimdilik bişey yazmayarak çalışıyorum
Edit: Şimdilik sorunun çözümü açıklama bölümüne hiçbişey yazmamak arkadaşlar 2 test yaptım birinde full kelimesini çıkardım 90 videodan 10 tanesini silindi 2.ci testimde full kelimesini ve 3 kere tekrarlanan bölüm ve izle kelimesini çıkardım 30 videodan 1 i silindi açıklama bölümüne bişey yazmassam videolar silinmiyor şimdilik bişey yazmayarak çalışıyorum
Son düzenleme: