Videolar Topluluk Kurallarına Yakalanıyor !

google artık kendi kendinin fişini cekmeye baslıyor hack hile siteleri teker teker siliniyor aramalardan spam olayları bitiyor anlıyacağınız özgüncü bir google geliyor youtube ta bile özgün istiyor illa kendin cekeceksin hos kendi cektigim videoya bile topluluk gonderiyor mesaj atıyorum benim diye adamlar tınlamıyor. Artık bing yada yandex in bu şekilde birsey yapması sart bir para kazandırsa millete kesinlikle google nin bittigi andır bi yapamadılar adsense gibi bir site yapsalar işi bitirecekler millet oralara yüklenecek aslında deli gönül diyor cek kredi gir su işe ac video sitesi reklamlara gelir ver bitir işi ama sistemi cozmek mesele yılların sistemi var adamlarda offf offf para parayı cekiyor abi

Çalışma şekillerinizi değiştirin arkadaşlar 1 yıldır sürekli topluluk konuları açılıyor bundan bende çok muzdaribim ama hep ısrarla aynı dümleleri kelimeleri ufak ufak değişerek girer ve aynı etiketleri açıklamalarada yazardım biraz daha sade ve ayrı yazmaya başladım azalma var tabi quiz kesinleşme zamanını sağlam atlatabilcekmiyim bilmiyorum

Bu durumun kesinlikle başlıklarla alakalı olduğuna eminim , ünlem geç 2 özelliği ile attığım videolara 1 hafta ellemedim hiçbiri kapanmamış ünlemleri düzelttikten ertesi gün %70'i kapandı

full yazmayın arkadaşlar işlenirken topluluk geliyor wacth movie falan tehlikeli kelimeler quizin mailinde yazıyordu onları çıkartın artık nasıl izlenecekse ama olan bubaşlık etiket açıklama daha dikkat edilerek girilmeli artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri