Videolar Topluluk Kurallarına Yakalanıyor !

Birilerinin yapma imkanı yok. Otomatik oluyor bir şeyler yada bu iş için (f..) bot yazdı adamlar

Az önce açmış olduğum 3 kanal birbirinden farklı kategori dünde aynısı olmuştu

Bi anda 50-100 video atmayın artık google anlıyor spam diyor. Artık isler eskisi gibi degil az çalışın öz çalışın. Flagcılarda korksun arkadaşlar bu saatten sonra kapananları hic bir partner ödemiyor adamın canını yakıp kanalı kapatırlarsa kendileri kalacak zannediyorlar. Yazık kendilerine de yazık ediyorlar bize de yazık ediyolar. He bide flag atmak o kadar kolay degil gecen gun turk partnere bağlı bi kanala biri flag atmış şuan mahkemesi var 10 bin tl tazminat davası açıldı :)
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
bende de var birkaç gündür
f... falan alakası yok yeni geliştirdikleri bir sistem olsa gerek. huylandıgı videoyu siliyor kafasına göre farklı bir algoritma yapmışlar.
sıkıntı yok çalışma sisteminizi değiştirin

bu durumu 6 aydır yaşayan biri olarak f..g falan değil. oto bot kullanıyor youtube,herhangi bir içerikten o anda belli bir sayıdan fazla varsa istersen orjinal videoyu at REDDEDİLDİ uyarısı yada kanalınız askıya alındı uyarısı gelir videoyuda önce etiket ve sonra açıklama dan yakalar isteyen test etsin aynı videoyu aynı şekilde sadece açıklama ve etiketlerde 2 şer tane farklı yazı ile yüklyin 1 i atıyorum 3 saate siliniyorsa diğeri 200k 300k gidebiliyor yani çok küçük nüans farkları var ve bunu nasıl yaptığını çözmeye çalışıyorum herkese kolay gelsin

Aynı sorun bende de var ne atarsam atayım 10 'a yakın videoya hemen topluluk geliyor.

acaba bilgisayarların yada vds çalışıyorum ben vds nin ip sini falan değiştirsek işe yararmı aynı sorun bendede var arkadaşlar

kanal çekemiyorum 5 gündür direk 2 topluluk çakıyor youtube
gerçekten işler çok zorlaştı sizde durumlar nasıl ??

az evvel çok güzel bir gelire ulaşan,5 günlük bir kanalım tek topluluk ihtarı ile nakavt oldu
sebep gösterilen videoyu sabah saatlerinde atmıştım,aradan 4-5 saat geçtikten sonra topluluk maili ve hesabın askıya alındığını bildiren mail gelmiş.
son günlerde çok sık yaşadığım bir durum bu ve ben bu durumun video açıklama ve etiketleri ile alakalı olduğu kanaati taşıyordum.Lakin son başıma gelenin birilerinin marifetiyle meydana geldiği hissine kapılıyorum.

Bendede var ama bana sonradan gelıyor topluluk 100k 200k gecıyor topluluk gelıyor kanallarıma o yenı sıstem galıba oto takılıyor yt botuna

Bu sorun bende de mevcut hocam insan cildiriyor o kadar izlensin hicbir sorun olmadan sonra tak topluluktan gitsin 300k videoma geldi bi ara cok sacma deilmi bi cozumu yok mudur bunun?

Bu sorun hala devam ediyor sanırım.Bir kere kesinlikle birisinin attığı f...g falan değil. Otomatik olarak youtube topluluktan videoyu siliyor ve sonra da kanalı kapatıyor. Açıklama ve etiket girmeden denediğim videoları da bu şekilde kaldırdı. Testlere devam ediyorum. Aşağıdaki incelemeleri yaptım sorunu yaşayanlar varsa denemelerini yazarsa iyi olur.

* Adsense yüzünden mi kapanıyor diye boş kanal bağladım kapanmadı.Adsense spama düşmüş olsaydı boş kanal da olsa kapanıyor.
* Adsense bağlamadan video yükledim yine topluluktan gitti.
* Kanallarla alakalı sorun olabilir diye bir kaç farklı kanal satıcısından aldığım kanalları denedim sonuç yine aynı.
* IP spama düşmüş olabilir diye bir çok farklı IP`den denedim sonuç yine aynı. Topluluktan kapanıyor.

Açıklama ve etiket girmiyorum hiçbir zaman. Büyük ihtimalle video başlığı ile alakalı bir durum bu. Çünkü son yüklemede video başlığını 1-2-3-4-5 gibi sayılar yazarak değiştirip attım henüz bir kapanma veya video silme durumu yok.

Çalışma şeklini değiştirmenin zamanı geldi sanırım.. Ama bir şekilde çözüm bulmak gerekiyor..

** Bot kullanmıyorum ve videoları render alıp atıyorum.

Boş siyah ekrana telifte gelir toplulukta arkadaşlar bütün mesele bu zaten aynı içerik istemiyor hala anlamıyormusunuz siyah ekranda olsa olsa istemiyor ben farklı videolara aynı introyu koydum yine topluluk verdi introyu sildim vermedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri