Videolara Sürekli Topluluk Geliyor

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, son 4-5 gündür yüklediğim videolara sürekli şu uyarıyı alıyorum.
YouTube topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz olarak işaretledi. İçerikleri inceledikten sonra videolarınızın Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğine karar verdik. Bu nedenle, aşağıdaki videoları YouTube'dan kaldırdık:

Yani örneğin 100 kanal yapıyorsan 80 kanalın bazı videolarına böyle uyarılar geliyor ve kanallar çöp oluyor.. içerikler önceden yapıp da sorun olmayan içeriklerdi ancak şimdi topluluk vermeye başladı, ne alaka çözemedim, yt yeni sistem mi geliştirdi ne yaptı..?

hocam 1 hafta once 7 video yuklemiştim hepsine toplulk geldi birbirinden alakasız videolardı
işin garp tarafı da hepsi 1 topluluk olarak gornuyor
bence bunu yt gonderıyor
ben oyle dusunuyorum yani

Aynı sorun bendede var. Bıraıktım zaten yuklemeyı tekrar baslamıstım.

girmiyorum hocam sadece başlık olarak bırakıyorum..

niye böyle yapıyor acaba.. çok şey denedim ama atlatamadım.. yani kendi kanalım kapanıyor mesela aynısını yeniden yapıyorum bu sefer topluluk veriyor, yani sıkıntısız içerik halbuki
alakasız video direk uygunsuz içerik geliyor videoya 24 içindede kanal kesinlikle kapanıyor. bende anlamadım problem nerde ama youtube iyice abarttı olayı (

2 gun once 7 aylık kanalım topluluktan kapandı
youtube felan gondermıyor bence oyle olsa 7 ay beklermıydı ?
7 aydır hıc vıdeo atmamıştım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu konuyla bir ilgilenebilir misin, 3 kişiye sordum bu sorunu yaşayanlar videoyap kullanıcısı çıktı, nerede hata yapıyoruz? belki de denk gelmiştir bilmiyorum ama zamanla anlaşılır

---------- Spam Engelliyici 12:10 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

2 gun once 7 aylık kanalım topluluktan kapandı
youtube felan gondermıyor bence oyle olsa 7 ay beklermıydı ?
7 aydır hıc vıdeo atmamıştım

o ayrı bu ayrı hocam.. bizimki yeni yüklendikten saatler içinde geliyor

@Web_Scripti hocam bu konuyla bir ilgilenebilir misin, 3 kişiye sordum bu sorunu yaşayanlar videoyap kullanıcısı çıktı, nerede hata yapıyoruz? belki de denk gelmiştir bilmiyorum ama zamanla anlaşılır

---------- Spam Engelliyici 12:10 ---------- Önceki Mesaj 12:10 ----------

o ayrı bu ayrı hocam.. bizimki yeni yüklendikten saatler içinde geliyor

açıklama etiket girmemek gerek hocam bence o zaman

Hocam genelde alakasiz etikete topluluk geliyo ama sen etiket girmiyorm diyosun oyleyse bot falan kullaniyosan basliklar yada kucuk resim alaksiz koyuyo olabilir. Ismi

Mobilim yazim hatasi olabilir.

bazı içeriklerin koruması güçlenmiş.bende de bir içerik var nasıl yüklersem yükleyim bir engel veriyor.dünya engelini geç,bazı ülkelere engel veriyor.onu geçersende topluluk geliyor.bir içerik için 10 kanal heba ettim.bana mısın demedi.3yıldır attığım içeriği atamaz haldeyim.(açıklama etiket olmadan sırf başlığa da geliyor)

açıklama etiket girmemek gerek hocam bence o zaman

girmiyorum zaten yine olmadı.. süre ekleme yaptım yine olmadı 1 hafta öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu

---------- Spam Engelliyici 12:12 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

bazı içeriklerin koruması güçlenmiş.bende de bir içerik var nasıl yüklersem yükleyim bir engel veriyor.dünya engelini geç,bazı ülkelere engel veriyor.onu geçersende topluluk geliyor.bir içerik için 10 kanal heba ettim.bana mısın demedi.3yıldır attığım içeriği atamaz haldeyim.

ne zamandır böyle hocam?

evet hocam videoyap ın hiç sevmedğm bi ozellği var
etiket acıkalma girmeden video yuklenmıyor :S

Yapılıyor hocam özleştir kısmından heryeri boş bırakıp o kısımda yap derseniz oluyor.Ama gerçekten uğraştırıyor.Eğer etiketsiz ve açıklama olmadan yükle diye ayarlarım kısmında seçim kısmı olsa daha güzel olur.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

girmiyorum zaten yine olmadı.. süre ekleme yaptım yine olmadı 1 hafta öncesine kadar böyle bir sorunum yoktu

---------- Spam Engelliyici 12:12 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

ne zamandır böyle hocam?
1 içerikte bu sorunu yaşıyorum şu an.şimdi atmaya çalışayım 2 dk ya gelir hemen :)

bazı içeriklerin koruması güçlenmiş.bende de bir içerik var nasıl yüklersem yükleyim bir engel veriyor.dünya engelini geç,bazı ülkelere engel veriyor.onu geçersende topluluk geliyor.bir içerik için 10 kanal heba ettim.bana mısın demedi.3yıldır attığım içeriği atamaz haldeyim.(açıklama etiket olmadan sırf başlığa da geliyor)
içerikle alaklı değil gibi hocam bendede aynı sorun var botla atıyorum. içerkle alakalı botla bir video atsam bile 24 saat içiden kapanıyor manuel attım bir video hala ayakta birde içeriği atan birsürü kişi var youtube de botla atmadıklarıda kesin. ara vermıstım baya bir tekrar baslayım dedim bir gunde 20 kanalım gitti tekrar ara verdim )

bence içerikle alakalı-farklı kategorilerde denedim kimisine full topluluk gelirken diğerlerine hiç gelmedi-botla vs.ile alakası yok kesinlikle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri