Videolara yapılan Yorumlar

• Kullanıcı Ali Tahsin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Ali Tahsin

Kayıtlı Üye
Videolarımda çok fazla küfür, argo, tahrik edici (Propaganda) yorumlar dönüyor.. Yorumlar benim şahsıma değil videonun içeriğiyle alakalı. Bunun kanalıma herhangi bir kötü yansıması olur mu? Yorumlardan dolayı kanalı kapanan oldu mu?

İçerik +18 değil

Tartışma iyidir reyting kazandırır :)
Edit: Kanala bir şey olmaz. Kullanıcıların videoyu şikayet etmesi gerek.

Bu yüzden yorumları direk silmek yerine forum ahalisine danışayım dedim, mutlaka vardır bunları yaşayan :)

Yorumları onaylı yapıp küfürlü yorumları onaylamayın derim videodaki kişiler küfürlü mesajlardan dolayı kanalınızı şikayet edebilirler.

bence açık kalsın hatta sen biraz daha karıştır ortalığı destek ver onlara bu sana abone kazandırır :D

Şu olabiloyormuş. Orda yapılan kötü bir yorum yüzünden bir kişi diğerine dava açarsa, kanalın sahibi siz olduğunuz için sizi savcılığa kadar çağırabiliyorlarmıs :)
Ölme essegim ölme durumu aslında :)

Örneğin 15 like varsa 5 dislike var genelde 3 de 1 şeklinde ilerliyor videolar :D Bunlar birbirine girdikçe videoların izlenmeleri katlanıyor. Yorumları kapatırsam ciddi gerileme olacağını düşünüyorum. Bunun yerine sadece küfürlü yorumları kaldırmak daha mantıklı sanki en azından güzel bir tartışma ortamı oluşturmuş olurum.. Açıklamayada SANSÜR uyguluyorum ona göre yorum atın yazayım :)

Abicim sen kapatma bir şey olmaz. Yok savcılıkmış falanmış. Ya ne yorumlar dönüyor sanal alemde. Senin bunlardan faydalanmak gerek. Korkma bir şey olmaz. Sanki sen küfür ettin sen videoyu paylaş isteyen istediğini yapsın.

Millet başbakana bakanlara falan küfür ediyor twitter'den sen Youtube yorumlarından mı korkacaksın :) Engelleme kullanıcıları özgürlükçü ol ;)

Abicim sen kapatma bir şey olmaz. Yok savcılıkmış falanmış. Ya ne yorumlar dönüyor sanal alemde. Senin bunlardan faydalanmak gerek. Korkma bir şey olmaz. Sanki sen küfür ettin sen videoyu paylaş isteyen istediğini yapsın.

Millet başbakana bakanlara falan küfür ediyor twitter'den sen Youtube yorumlarından mı korkacaksın :) Engelleme kullanıcıları özgürlükçü ol ;)

Korkmak değil hocam, kanal partner kanal topluluk, dünya engeli vs den dolayı kanalın feshedilmesinden tereddütlüyüm.. Ki şu son zamanlarda forumdaki gözlemlerime göre kanalına topluluk ihtarı gelirse o ip deki tüm kanallar feshediliyor adsense - partner farketmeksizin. (Froumda bi kaç konudan dolayı bu kanıya vardım) Yoksa şu durumda konuyu açmam bile gereksiz aslında :)

Neyse gittiği yere kadar gitsin durulurlar elbet, alalım bakalım riski :)

videolarımda ben küfre izin vermiyorum.yorumlar incelenmeden onaylanmıyor,onlardada küfür filan varsa siliyorum ama sorun yoksa onaylıyorum.videoya yada kanala sorun olurmu bu küfürler bilmem ama bana pek hoş gelmedigi için izin vermiyorum.küfretmek zorunda degiller.ne söyleyemek istiyorlarsa küfürsüz söylesinler :)

Korkmak değil hocam, kanal partner kanal topluluk, dünya engeli vs den dolayı kanalın feshedilmesinden tereddütlüyüm.. Ki şu son zamanlarda forumdaki gözlemlerime göre kanalına topluluk ihtarı gelirse o ip deki tüm kanallar feshediliyor adsense - partner farketmeksizin. (Froumda bi kaç konudan dolayı bu kanıya vardım) Yoksa şu durumda konuyu açmam bile gereksiz aslında :)

Neyse gittiği yere kadar gitsin durulurlar elbet, alalım bakalım riski :)

Bak ben aylarca teliften korktum. Ona göre şeyler yükledim sahte telif geldi kanalım kapandı yani ne olacağı belli olmuyor. Kimse kullanıcıların şikayet etmesinden topluluk yemiyor doğru düzgün. Hepsi sahte onların (%90'nı).
Eğer sen de Youtube yorumlarını takip edersen çoğu videonun altında bir küfür görebilirsin :) Yani sen sahte teliften,topluluktan kork :)
Önermiyorum yani sana yorumları kapatmanı. Ben maç videosu yüklediğimde 2 yorumdan biri küfürdü. Ne topluluk aldım ne bir şey. Ayrıca bazen bende karıştırırdım ortalığı

Topluluktan gidiyor video..O küfürleri kesinlikle silmen lazım yada

kanal ayarlarında şu küfürleri engelle diye bölüm var ordan yazılan ağır küfürleri sil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri