Videoları benzersiz yapacak yöntem ya da program aranıyor.

başaramadıkabi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şimdi benim aynı stok videoları ve görselleri kullanarak kendini tekrar eden içeriğe girmemem gerekiyor. Nedeni fazla video atıldığı için kısıtlı zaman olması ve iş yükünü azaltmak. Bunun için ProShowGold'u denedim ama orada da çok fazla efekt yok ve program aşırı yavaş render alıyor gibi geldi. Bu videoları farklılaştırmak için bir fikir, yöntem, program arayışındayım.

Dünya engeli olan bir videoyu al, onu camtasia ile kes biç sürekli, render al dene, render al dene, bulacaksın kendine formül, hazır olarak kimsenin vermesini felan bekleme hocam vermez kimse böyle değerli bir şeyi :D Satış yapanlardan da alma

Dünya engeli olan bir videoyu al, onu camtasia ile kes biç sürekli, render al dene, render al dene, bulacaksın kendine formül, hazır olarak kimsenin vermesini felan bekleme hocam vermez kimse böyle değerli bir şeyi :D Satış yapanlardan da alma

Hocam yok onu sormuyorum, yanlış anlaşıldı. :D Şimdi bir stok video ve görsel klasörü var. Ben her videoda buradan kullanacağım ama kendini tekrar eden içerikten PK gitmemesi gerekiyor. Yani videolar tabiki yüzde 100 farklı olamaz ama belli bir farklılık oluşması gerekiyor. Bunu kolay bi şekilde nasıl hallederim diye sordum.

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

Hocam sen zaten vermişsin forumda o formülü sanırım. :D

Hocam yok onu sormuyorum, yanlış anlaşıldı. :D Şimdi bir stok video ve görsel klasörü var. Ben her videoda buradan kullanacağım ama kendini tekrar eden içerikten PK gitmemesi gerekiyor. Yani videolar tabiki yüzde 100 farklı olamaz ama belli bir farklılık oluşması gerekiyor. Bunu kolay bi şekilde nasıl hallederim diye sordum.

---------- Spam Engelliyici 00:40 ---------- Önceki Mesaj 00:39 ----------

Hocam sen zaten vermişsin forumda o formülü sanırım. :D

Aynen hacı abi vermiştim ama ilerletilebilir bir formül o, senin dediğin şey yine camtasia ile bir türlü yapılabilir ffmpeg ile de yapılır ama çok kafa yorar o

Aynen hacı abi vermiştim ama ilerletilebilir bir formül o, senin dediğin şey yine camtasia ile bir türlü yapılabilir ffmpeg ile de yapılır ama çok kafa yorar o
Hocam ben camtasia fazla kullanmadım. Bir formül düzenleyip onu kaydedip her videoya otomatik uygulayabiliyor muyuz?

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

video 1 saat ise program ile 5 dakikalara böl sonra bunları çorbala bir ton video çıkar

Acı gerçekleri söyliyeyim mi, benim her videomda, animasyon olanlarda da haritalı olanlarda da bir sahne 30 fps den 90 karedir.Yani 3 saniyelik 100lerce içeriği bir araya getiriyorum ve iş bittiğinde ,100gb lık 3-4 dakikalık bir video ortaya çıkıyor.Ve bunu 2 haftada yapıyorum.Bütün 2 haftamı vererek ve hala emeğimin karşılığını alamıyorum.

Acı gerçekleri söyliyeyim mi, benim her videomda, animasyon olanlarda da haritalı olanlarda da bir sahne 30 fps den 90 karedir.Yani 3 saniyelik 100lerce içeriği bir araya getiriyorum ve iş bittiğinde ,100gb lık 3-4 dakikalık bir video ortaya çıkıyor.Ve bunu 2 haftada yapıyorum.Bütün 2 haftamı vererek ve hala emeğimin karşılığını alamıyorum.

tr çalıştığın sürece izlense de emeğinin karşılığını alamazsın ki hacı abi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri