Videolarım çalınıyor

• Kullanıcı youtubu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
beyler bunlar komik mi ? postları tek tek okuyun attığım lütfen.ilk postu okuyup boş boş cevaplar vermeyin.

türkiyede mi konumunu falan göreiblir miyim kanaldan bulabilir miyim ?

Hocam kanal linkini paylaşın uzman arkadaşlar hemen konumunu şeyapar.

Spam işi malesef böyle sen ondan o senden alır bişekilde döner bu spam dünyası.. Konumunu kim olduğunu bilmek istiyorsun lakin bunu öğrensen ne yapacaksın. Kanal özgün değilse spam yapıyorsan devam etmeni öneririm. herkes nasibini yesin takma kafana.

Sende spam yapıyorsun, o da spam yapıyor.
Konumunu bilip ne yapacaksın, en yakın arkadaşında spamlayabilir.
özgün içeriğin ise telif atarsın geçersin.
He sen yok "benim spam yaptığım kanalı, spamlayan arkadaşa nasıl telif atarım" diyorsan, biz buna sahte telifci ve f..gcı diyoruz ve böyle kişileri forumda barındırmadan banlıyoruz çünkü sana ait olmayan bir içeriğe sanki seninmiş gibi telif atmak, hiç hoş değil, biz spamcılar genelde bu tür insanların sülalelerinin kulaklarını çınlatıyoruz ve forumdan sınırsız uzaklaştırılıyoruz onun için spam yapıyorsan ve içeriğin kopyalanıyorsa arkana bakmadan devam et, aynı kanaldan 20 tane aç piyasada ona sen yer verme. Biz seni anladık, yukarıdaki postlarına baktık fakat sanırım sen bizi anlamıyorsun, konumunu bulsan bile senin videonu kopyalayan kişiye hesap sorma gibi bi lüksün yok çünkü sende spam yapıyorsun.

Dünyanın heryerinde böyle insanlar var hocam sıkma canını hayvanlar alemi bile dolu :D Nasıl olurda senin spamladığın videoyu spamlarlar aklım almıyor yazıklar olsun

https://www.youtube.com/watch?v=3GapVI43zww

"Hırsızın yuvası geyet güzel görünüyor. Belki de yuvasını hırsızlardan korumayı başardığı içindir. Ne de olsa hırsızların nasıl olduğunu en iyi o bilir.

Spamcının kanalı gayet güzel görürüyor. Belki de kanalını spamcılardan korumayı başardığı içindir. Ne de olsa spamcıların nasıl olduğunu en iyi o bilir.

:D :D :D

Alemsiniz valla. Çok güldüm videoya.

-----

Konuyu açan arkadaşa tavsiyem takılma böyle konulara. Eğer özgün çalışıyorsan yaptırımın olabilir ama spam çalışıyorsan sen ondan almışsın o senden almış boşverrrr...

BOL KAZANÇLAR...

beyler dediğim gibi arkadaşımsa gidip yapmamasını falan söyleyeceğim yok başka konumdaysa gidip adamı bulup dövecek halim yok sadece merak ediyorum. nasıl bulunduğunu söyleyecek bir babayiğit var mıdır ? anlatırsa sevinirim özel yolla ya da buradan.

Videolarım çalınıyor

beyler selam;

videolarımı biri ben yükledikten bir kaç gün sonra indirp tekrar yüklüyor bu adamın konumunu bulabilir miyim ? 5 abone daha olmadığı için göremiyorum socialblade'de şimdi şikayette edemiyorum insan korkuyor kendi kanalımda kapanabilir özgün değilim.

Bu şekilde değil de;

Başkasına ait bir kanalın nereden açıldığını, videoların hangi konumdan yüklendiğini ve kanala girişlerin nereden yapıldığını öğrenebilir miyiz?

diye bir konu açsan hiç bu kadar tepki çekmeyecektin ve bu kadar insan senin anlatmak istediğini farklı yerlere çekmeyecekti.

Sakın sende beni yanlış anlama :) Sadece anlatmak istediğini özetledim.

Bu arada asıl sorunun cevabı: Böyle bir şeyin mümkün olduğunu sanmıyorum. Varsa da ben bilmiyorum.

BOL KAZANÇLAR...

beyler dediğim gibi arkadaşımsa gidip yapmamasını falan söyleyeceğim yok başka konumdaysa gidip adamı bulup dövecek halim yok sadece merak ediyorum. nasıl bulunduğunu söyleyecek bir babayiğit var mıdır ? anlatırsa sevinirim özel yolla ya da buradan.

Ya kardeş böyle birşey mümkün olabilir mi?
ozaman her gmail sahibinin (ki sen belki mail adresini bile göremeyeceksin youtube kanalından, hadi buldun farzedelim) lokasyon bilgisini tüm dünya bilmiş olur.. Sen böyle bir şeye ihtimal verebiliyor musun? Yani böyle hiç düşünmeden konu açıyorsun, sonra kıvırıyormusun çeviriyormusun belli değil.
Banlanıp arada kaynamadan editle konunu

[MENTION=65658]youtubu[/MENTION] ""Videolarim derken ??? ""

Senin olmayan videolar icin birde telif mi atacaksin ?

sakamisin sen ya ?

Peki sana çaldığın kişi telif atarsa ne olacak :) hem başkasından çal hemde videolarım çalındı de :)

vıdeolar ozgun degılse..
nasıl kı sen veya bız mılletın vıdeosunu alıyorsak veya sozde ozgunumsu bu kelımeyede ne denırse vıdeonun sahıbının koymadıgı logoyu koyarak veya kes bırlestır yaparak vıdeo yapıyorsak buda spam baskaısnın vıdeosu.
sonucta bız mılletten alıyorsak mıllette halıyle bızden alacak.
ha ozgundur okadar emek vermısınızdır ozaman sonuna kadar haklısınız.haklıyız.haklılar.:)

---------- Spam Engelliyici 19:59 ---------- Önceki Mesaj 19:56 ----------

[MENTION=65658]youtubu[/MENTION] ""Videolarim derken ??? ""

Senin olmayan videolar icin birde telif mi atacaksin ?

sakamisin sen ya ?

boyle ınsan cok ama oyle demeyın!
"Sana yapılmasını istemediğini başkasına yapma!der bır söz de.
baskasından alacaksın baskası senden alacak oburu ondan alacak sonra sen oburunden tekrar vıdeolarını alacaksın bu iş boyle.
özgun yapmadıkca neyın hakkını ıddıa edeceksınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri