Videolarımı açmamı bekliyormuş telifçi kardeş.

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Merth46

Kayıtlı Üye
Kanalım creative partnerinde çizgi film yüklüydü yklaşık 1500$ kazancı oldu bu ay.Bu para bana yeter demiştim videolarımı gizledim...Az önce 1 kaç tanesini açayım dedim yarın tekrar gizlerim...Açtıktan 10dk sonra dışin dışin 3 ölü 1 yaralı :D Telif geldi ve gerçek....Şimdi partnerden atılırmıyım...Ve atılırsam kazancı alırım değilmi başına daha önce böyle bi olay gelen varmı?

edit:partnerden atılınca panele girebiliyormuyz ? ödeme seçeneğini değiştirebilmek için?

Partnerden atılmaz para ödenir.Benim bildiğim bu şekildedir.Yanlışım varsa bilen düzeltebilir.

Sana demiştim ama emmioğlu kapat diye!.. Ben biliyorum ya başına geleceği!.. :) Geçmiş olsun!..

Partnerden atılmaz para ödenir.Benim bildiğim bu şekildedir.Yanlışım varsa bilen düzeltebilir.
İçime su serptin wallaha hocam allah razı olsun.

---------- Mesaj saat 23:23:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:22:29 civarında gönderildi. ----------

Sana demiştim ama emmioğlu kapat diye!.. Ben biliyorum ya başına geleceği!.. :) Geçmiş olsun!..
Kapatmıştım işte şeytana uyduk bu kadar hızlı telif geleceği kimsenin aklına bile gelmezdi.

---------- Mesaj saat 23:24:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:23:10 civarında gönderildi. ----------

Creative partner banka ödemesi 75$ yazıyor...Kazancı 75$ olupta banka hesabına ödeme alan arkadaş varmı? benim şubat ayı 92$ birikmişti.Ödeme alamam belki diye paypala alacam onu.

panele giriliyor, ama bir süre sonra sadeceanalitics kısmına girilmiyor.

Creative tek telifte atıyor malesef aynısı başıma geldi 2 gün sonra şut ama ödeme konusunda bilgim yok.. Geçmiş olsun

videoyu gizliyince telif gelmez diyen kim valla çok merak edıyorum

beni 3 telif gelene kadar bekletti, toplam izlenim 1,5 m civarıydı. ocak kazancını verdi, ama telif gelen şubat kazancı henüz belli değil

Geçmiş olsun hocam, partnerden atılırsın dasboar'da girebilirisin hocam ödeme zamanı gelince alırsın paraları 1500$'de yeter canınzı sıkmayın :)

kanalın abonesi izlenimi iyi ise atmaz seni. oranı %50 ye düşürür. paranı da alırsın merak etme.

Kanalım creative partnerinde çizgi film yüklüydü yklaşık 1500$ kazancı oldu bu ay.Bu para bana yeter demiştim videolarımı gizledim...Az önce 1 kaç tanesini açayım dedim yarın tekrar gizlerim...Açtıktan 10dk sonra dışin dışin 3 ölü 1 yaralı :D Telif geldi ve gerçek....Şimdi partnerden atılırmıyım...Ve atılırsam kazancı alırım değilmi başına daha önce böyle bi olay gelen varmı?

edit:partnerden atılınca panele girebiliyormuyz ? ödeme seçeneğini değiştirebilmek için?

Merhaba

Creative Telifden Atılan Kanalların Ödemesini Yapıyor. Ancak Partnerden atmaz ise ödemenizi %50 ye düşürüp partnerde devam etmenizi sağlıyor . Bu Şuna göre belirleniyor. Eğer ki kanalınızda o telif yediğiniz videolarla ilgili başka videolarda varsa yani tekrar telif gelebileceğini düşünürse direk atıyor ve ödemenizi yapıyor. Ama telif gelen videoya ait içerikten başka yok ise ve telif gelmeyeceğini düşünüyorsa kanalınızın ödemesini %50 ye düşürüp partnerden atmıyor..

Saygılar..

Master Network ...

Merhaba

Creative Telifden Atılan Kanalların Ödemesini Yapıyor. Ancak Partnerden atmaz ise ödemenizi %50 ye düşürüp partnerde devam etmenizi sağlıyor . Bu Şuna göre belirleniyor. Eğer ki kanalınızda o telif yediğiniz videolarla ilgili başka videolarda varsa yani tekrar telif gelebileceğini düşünürse direk atıyor ve ödemenizi yapıyor. Ama telif gelen videoya ait içerikten başka yok ise ve telif gelmeyeceğini düşünüyorsa kanalınızın ödemesini %50 ye düşürüp partnerden atmıyor..

Saygılar..

Master Network ...

Allah razı olsun hocam peki aklıma takılan bir soru daha var.Cevaplarsanız sevinirim. Ödeme gününe kadar videolarımı tümünü gizli tutsam ödeme almamda sorun teşkil edermi?

---------- Mesaj saat 00:05:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:04:39 civarında gönderildi. ----------

kanalın abonesi izlenimi iyi ise atmaz seni. oranı %50 ye düşürür. paranı da alırsın merak etme.
705 abone 300k izlenim.

Allah razı olsun hocam peki aklıma takılan bir soru daha var.Cevaplarsanız sevinirim. Ödeme gününe kadar videolarımı tümünü gizli tutsam ödeme almamda sorun teşkil edermi?

---------- Mesaj saat 00:05:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:04:39 civarında gönderildi. ----------

705 abone 300k izlenim.

Hayır Etmez Hocam. Ödemenizi Alırsınız. Ama Alacağınız Mebla Büyük riske girmemenizi tavsiye ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri