Videoların izlenmeme sorunsalı

uploudpro39

Kayıtlı Üye
Kanallarım 1 günde 10 izlenim bile alamıyor bu sorun sizdede varmi ozelliklede hard spamcıların yorumlarını merak ediyorum

herkesin attıgını atarsanız izlenme çok zor
atılmayanları atmak gerekiyor ve güncel çalışanlar izlenmeleri alıyor
Şans işi gerisi

Benimde çoğu kanalım böyle yeni kanallar ama bazı içerikler oluyo hemen izleniyo ama onlarında ömrü kısa oluyor.

benim deneme amaçlı takip ettiğim 3 kanalım var

3 4 gün öncesine kadar fena gitmeyen kanalları son 1 2 gündür cok fena yerlerde

denemekten vazgeçeceğim sanırım

youtube bitmiş galiba hiçbişey izlenmiyo eskisi gibi izlensede para getirmiyo sanki engel oluyolar gibi bi şekilde artı bunlar bana pek tesadüf gelmiyo

önceki kanalda 1 günde 20 binleri gören kanal başka kanalda 1000'i zor görüyor

Bu düşüş geçen ayın 27 si gibi başladı, ama bu ayın birinden beri de çok fena bir düşüş var.

27 mayısta beklemediğim şekilde artış yaşadım 28 inden itibaren kanallarım kapandı,az izlenmeye başladı

Spamda hizli gelen izlenme kotudur. Ama yavas ve duzenli gelen izlenim para getirie

youtube herkese yeter. paylaşım yapın. başarı hikayeleri anlatın bol bol. izlenimler artar.

aynı kanallardan yüzlerce var normal artık daha öncesi gibi hiçbir kanal izlenmez
bir kanalı 50 kişi cekiyor :)

günler geçtikçe her şey zorlanıyor tabi ki. Şimdi 2013 de bu aklım olsa milyoner olurdum hiç abartmıyorum :D ama şimdi aynı şeyleri gerçekleştirmeye kalksam izlenim bile almaz kanal. Buda her şeyi açıklıyor işte.

Şuanda özgün kanalımla uğraşıyorum 1 2 ay az kazanacaz artık ama sonunda Allah utandırmayacak inşallah.

yaşın dogrumu bilmiyorum ama o yaşa göre konuşma yapıcam .

Abi sen neden bu başarı hikayelerine kafayı taktın ?

Kardeşim ne kazandığını burada paylaşmanın mantığı nedir peki? Yani hayır başarılan şey ney onu da merak ediyorum. 3 5 spam açıklama etiket kasılarak kazanılmış ve sürekliliği olmayan 300 500 tl mi? Yani bir site yaparsın aylık 3 bin tl getirisi olur. köklü bir site olur. Hadi yazarsın bişeyler ama böyle boş boş muhabbetler youtube olayının suyunu çıkarmaktan başka hiç bir işe yaramaz. Zaten yapılan şey illegal bir şey. Neyi başarıyorlar da gurur duyuyorlar çok merak ediyorum. Yapıyorsan bizler gibi sessiz yap sesini çıkarma kazancına bak. insanları da bu işe teşvik etme. Daha fazla bizim gibi insan daha fazla telif daha fazla flag demek oluyor. Seninde yaşın 21 olduğuna göre bende bunları okuduktan sonra anlayacağını düşünüyorum.

Kardeşim ne kazandığını burada paylaşmanın mantığı nedir peki? Yani hayır başarılan şey ney onu da merak ediyorum. 3 5 spam açıklama etiket kasılarak kazanılmış ve sürekliliği olmayan 300 500 tl mi? Yani bir site yaparsın aylık 3 bin tl getirisi olur. köklü bir site olur. Hadi yazarsın bişeyler ama böyle boş boş muhabbetler youtube olayının suyunu çıkarmaktan başka hiç bir işe yaramaz. Zaten yapılan şey illegal bir şey. Neyi başarıyorlar da gurur duyuyorlar çok merak ediyorum. Yapıyorsan bizler gibi sessiz yap sesini çıkarma kazancına bak. insanları da bu işe teşvik etme. Daha fazla bizim gibi insan daha fazla telif daha fazla flag demek oluyor. Seninde yaşın 21 olduğuna göre bende bunları okuduktan sonra anlayacağını düşünüyorum.

Bence Youtube spam olayı bitmez biterse de çok kişi yaptığından değil, yapan kişiler arasında bencil, fesat, hep bana'cı kişilerin çoğalmasından biter. Ki bencilliğin bir iki üst seviyesi fl*gdır.

Nasıl ki siz bir şekilde bu işi duydunuz, gördünüz başladınız çalışıyor kazanıyorsunuz ve de 1 yıl daha sürerse diye kurbanlar adıyorsunuz. Başkalarının da yine aynı şekilde bu işi duyup çalışmaya, kısmetlerini aramaya hakları var bence. Temiz çalıştıktan sonra herkesin kısmeti kendine... Bence bu kadar rahatsız olmayın, rahatlayın. Hayırlısı...

03.06.2015 - youtube herkese yeter. paylaşım yapın. başarı hikayeleri anlatın bol bol. izlenimler artar.
03.06.2015 - ya şu foruma bişey yapında 18 yaştan küçükler girmesin. bi sistem falan getirin tc kimlik no ile falan girelim.
03.06.2015 - bu iş 1 yıl net sürsün bir tane dana keseceğim. :D keşke yıllarca sürse bu şekilde
10.02.2015 - beni bu kategorilerden temizleyenleri bu akşam hepsini temizleyecem. İşi gücü 2 gün bırakıp ne kadar kanal varsa şu 15 kategoride hepsini temizleyecem
16.01.2015 - yakında bizim mahallenin kahvecisi çırağı kasabı bakkalı çakkalı da girecek bu işe. girmeyen kalmadı zaten.

Son düzenleme:
atılabilecek tüm içerikleri attım farklı farklı, izlenim alamadım hayırlısı diyelim

Youtube İşi Bitmezki . Youtube Karşı Çıkacak Siteler Yavaş Yavaş Üremeye Başladı Bile 2017-2018 yılında youtube degil başka sitelerde upload yapıacagın zamanda olucak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri