Kanallarım 1 günde 10 izlenim bile alamıyor bu sorun sizdede varmi ozelliklede hard spamcıların yorumlarını merak ediyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Spamda hizli gelen izlenme kotudur. Ama yavas ve duzenli gelen izlenim para getirie
youtube herkese yeter. paylaşım yapın. başarı hikayeleri anlatın bol bol. izlenimler artar.
yaşın dogrumu bilmiyorum ama o yaşa göre konuşma yapıcam .
Abi sen neden bu başarı hikayelerine kafayı taktın ?
Kardeşim ne kazandığını burada paylaşmanın mantığı nedir peki? Yani hayır başarılan şey ney onu da merak ediyorum. 3 5 spam açıklama etiket kasılarak kazanılmış ve sürekliliği olmayan 300 500 tl mi? Yani bir site yaparsın aylık 3 bin tl getirisi olur. köklü bir site olur. Hadi yazarsın bişeyler ama böyle boş boş muhabbetler youtube olayının suyunu çıkarmaktan başka hiç bir işe yaramaz. Zaten yapılan şey illegal bir şey. Neyi başarıyorlar da gurur duyuyorlar çok merak ediyorum. Yapıyorsan bizler gibi sessiz yap sesini çıkarma kazancına bak. insanları da bu işe teşvik etme. Daha fazla bizim gibi insan daha fazla telif daha fazla flag demek oluyor. Seninde yaşın 21 olduğuna göre bende bunları okuduktan sonra anlayacağını düşünüyorum.
Kardeşim ne kazandığını burada paylaşmanın mantığı nedir peki? Yani hayır başarılan şey ney onu da merak ediyorum. 3 5 spam açıklama etiket kasılarak kazanılmış ve sürekliliği olmayan 300 500 tl mi? Yani bir site yaparsın aylık 3 bin tl getirisi olur. köklü bir site olur. Hadi yazarsın bişeyler ama böyle boş boş muhabbetler youtube olayının suyunu çıkarmaktan başka hiç bir işe yaramaz. Zaten yapılan şey illegal bir şey. Neyi başarıyorlar da gurur duyuyorlar çok merak ediyorum. Yapıyorsan bizler gibi sessiz yap sesini çıkarma kazancına bak. insanları da bu işe teşvik etme. Daha fazla bizim gibi insan daha fazla telif daha fazla flag demek oluyor. Seninde yaşın 21 olduğuna göre bende bunları okuduktan sonra anlayacağını düşünüyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.