Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
video konularının çıkış yeri çok hoşuma gitti
The Prices Of Vices Around The World - $20 Of Drugs - YouTube
forumda çoğu arkdas böyle videolar yapa bilir hatta dağa iyilerini bence
yapanın hem kafası rahat olur hemde onlarca kanalla uğraşmaktan kurtulmuş olur![]()
Ilginc videolar deyince, son günlerin Amerika'da ki kahramani Charles Ramsey'in röportajlarin cok eglenceli bi video yapmis cocugun biri, 5 günde de 10M izleyiciye .
Çıktığından beri bunu dinliyorum, inanılmaz birşey.
" songified apps " diyorlar, onunla yapılıyor, ben bulamadım . Bilen varsa söylesin.
süper gerçekten,tabi bu izlenmede abonelerin payıda büyükIlginc videolar deyince, son günlerin Amerika'da ki kahramani Charles Ramsey'in röportajlarin cok eglenceli bi video yapmis cocugun biri, 5 günde de 10M izleyiciye ulasmis.
DEAD GIVEAWAY - Hero Charles Ramsey Songified! - YouTube
Süper remix olmus ama bagimlilik yapiyor. Educatedear'in Nereye Sicacaklar remixi de cok iyiydi bu arada.
Sosyal medya + Youtube = Para $$$
Sadece youtube = Zaman kaybi
kesinlikle yanlış.
Sosyal medya olmadan zaten video yüklememek lazım. Her kanalım bağlıdır fakat yine de verim alamıyorsam ben abone ve buna benzer olaylara bağlıyorum. Büyük face sayfası da çok büyük etken tabi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.