Videolarına ünlem yağan var mı?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
kanal açtıktan bir hafta on gün sonra bile ünlem geliyor farketmez maillerinizi takip edin başınız yanmasın

videolara ünlem yağıyor arkadaşlar dikkat edin

Aynı sorun Bendede Var. Yalnız Dikkatimi Çeken Bir şey Oldu. Para Kazanması Aktif Olmayan ve Soru İşareti Olarak Bekleyen Videoları http://www.ytpara.com/youtube-hakki...5-para-kazanma-inceleniyor-sorunu-cozumu.html Burada Anlatılanlara Göre Yeşil Dolar Yaptım. 1 veya 2 Hafta Sonunda Yani Bugün Hepsine Ünlem İşareti Geldi... Ticari amaçla Doğrulama İstiyor...

onla alakalı değil ilk defada $ yananlara bile geliyor. eşleşme geçenlere bile geliyor isimden mi yakalıyor nedir

gunluk 100.000 gorunum veren kanalimda olan 60 videonun tamanina unlem geldi.. cozumu de yoktu bunun degil mi :)

Video performansı gibi çeşitli faktörlerin inceleme süresini etkileyebileceğini unutmayın.

Sanırım yukarıdaki madde ile alakalı. En çok izlenen 6 tane videom biraz önce "$" dan "!" e dönmüş. Para kazanmalarını kapadım ama kanalda üye sayısı yüksek kanalı komple silemem. Ne yapsam bilemedim ben de.

sımdı baktım aynısı benım basıma gelmıs arakdaş okadar ızlenım aldı kazandıran vıdeolar bı andan neden boyle oldu anlamadım ya .. offf .

Allah herkesin yardımcı olsun. Diyecek hiç bir şey yok. Neredeyse hemen hemen tüm videolara ünlem gelmiş. Adsense bağlı olmayan kanallarda bile ünlem görmeye başladım.

Gerçekten çıldırmamak elde değil!

arkadaşlar bence bu youtube'den kaynaklanan bır sorun acaba youtube bu sorunu bıldırebılecegımız bır e-posta adresi felan varmı ? 2 haftadır 3 haftadır para kazandıran dırekt $ işareti gelen videolar bile " ! " geldi . Birde bu " ! " gelen videoların kazandırdıgı parayı alabılıyormuyuz yoksa kesılıyormu o paralar ?

2k izlenimi geçen her video ünleme düşüyor, silip tekrar yüklüyorum bu sürekli devam ediyor bende.

Videolar kafasına göre ! oluyor yapacak birşey yok.
Geçen hafta buna benzer bir başlıkta yazmıştık.
Elden birşey gelmez.
! olan videolar $ olmaz kesinlikle.
Ya para kazanmaları sönük olarak bırakacaksınız kanalda yada sileceksiniz.
Ben siliyorum riske gerek yok.
Genelde 2k üstü videolarda ! olup ticari hak ispatla diyor.
Diğer videolarda sorun yok.

Herkese Sabır diliyorum YT istediği anda en yüksek izlenimli videolarımızı ! yapıyor.

arkadaşlar bence bu youtube'den kaynaklanan bır sorun acaba youtube bu sorunu bıldırebılecegımız bır e-posta adresi felan varmı ? 2 haftadır 3 haftadır para kazandıran dırekt $ işareti gelen videolar bile " ! " geldi . Birde bu " ! " gelen videoların kazandırdıgı parayı alabılıyormuyuz yoksa kesılıyormu o paralar ?

Neden bi sorun olsun ki bu durum? Adamlar kisaca diyor ki, "Kendinizin olmayan videolari yuklemeyin". Durum bundan ibaret, alin size Ocak ayi guncellemesi iste. Zaten soylenmiyor muydu videolar gozden gecirilecek diye? Cok izlenen videolari unleme dusurup size ait oldugunu kanitlamanizi istiyolar. Gercekten sizinse zaten videolar 1 haftaya kadar aciyolar dolar isaretini tekrar.

dünden beri belki 100 video ünleme düştü bakalım kanallara sıkıntı olacak mı.. allahtan bot var temizlemiş hepsini

%80 ünlem yağmış kanal pert resmen...

gelen maillerde en son sunu yaziyolar " Tüm videolar Kullanımı ve Topluluk Kuralları Şartlarımıza uygun olmalıdır . Aksi takdirde siteden kaldırılabilir." bize meydan okuyor YT..ben unleme dusen videolari silmiyorum genellikde sorun cikmadi silme gibi luksumde yok cunki hepsi cok izlenimli zaten kzandigimi kazandim videolardan sonuk olarak birakiyorum

Neden bi sorun olsun ki bu durum? Adamlar kisaca diyor ki, "Kendinizin olmayan videolari yuklemeyin". Durum bundan ibaret, alin size Ocak ayi guncellemesi iste. Zaten soylenmiyor muydu videolar gozden gecirilecek diye? Cok izlenen videolari unleme dusurup size ait oldugunu kanitlamanizi istiyolar. Gercekten sizinse zaten videolar 1 haftaya kadar aciyolar dolar isaretini tekrar.

Ben okadar edit vs yapıyorum yınede unleme dusuyor ozaman gerekenı yapar bıldırırım hocam oyle kafasına gorede unleme dusuremez hem bu youtube tek tek vıdeo ıncelemesını de neymıs mılyonlarca videoyu tek tek ınceleyıp telıf hakkına sahıbı olmayanı unlememı dusurecek oyle sacma seymı olur bas baya kafalarına gore bır sıstem yapmıslar kıme kısmetse vıdeosu unleme dusuyor .

Ben okadar edit vs yapıyorum yınede unleme dusuyor ozaman gerekenı yapar bıldırırım hocam oyle kafasına gorede unleme dusuremez hem bu youtube tek tek vıdeo ıncelemesını de neymıs mılyonlarca videoyu tek tek ınceleyıp telıf hakkına sahıbı olmayanı unlememı dusurecek oyle sacma seymı olur bas baya kafalarına gore bır sıstem yapmıslar kıme kısmetse vıdeosu unleme dusuyor .

Kime kismetse degil, belli bir izlenimi gectiginde dusuyor. Videolari editlemen onlarda seni hak sahibi yapmaz. Ne yapiyorsun bilmiyorum fakat baskalarinin materyallerini kullaniyorsan onlarin izni olmasi gerekir. Yoksa youtube gonderecegin ispatlamayi kabul etmez, kanalini tamamen kaybedebilirsin. Benim kendi telefonumun kamerasiyla cektigim videolar dahi unleme dustu hep, yapacak bisey yok.

Yani az degil o kadar suredir youtubela ugrasiyoruz ama bi turlu ogrenemedik su olayi. Adamlar acik acik soyluyor kendinize ait olmayan videolari yuklemeyin. Bu zamana kadar kademeli olarak tedbir aldilar surekli, buda onlardan biri. Eninde sonunda herkes kendi olusturdugu icerigi yuklemek zorunda kalacak.

bugün 2ye yakın videoya ünlenm geldi.. hayırlısı artık ne yapalım. kadere kırkbes ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri