Videolarına ünlem yağan var mı?

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
arkadaşlar ocak ayı itibari ile yüklediğiniz videolara ünlem geliyor. Ayrıca çoğu kişinin özgün kanalınada geliyor. Yani youtube özgün kanallara bile oluyor. Herkese gidiyor bu ünlem ...ocak ayı itibari ile yükleme yapanlara. Sadece özgündekiler bunu kanıtladıktan sonra bir daha gelmiyor diye duydum. Yani aslında youtube çok zeki bir taktik yapmış. Şimdi kendini çek yükle gelsin 10k izlenme sanada gelir ünlem.

cok kotu oldu bu.. diger kanallarimda da 20K+ goruntulenen videolarin hepsine unlem geldi.. kazanmalar iyice zorlanacak gibi..
bu arada bu unlemli videolardan kazanilan paralari alabiliyor muyduk ?

Benim şuana kadar çok değil de 2-3 kanalım teliften kapandı.Benim moralimi bozan şöyle bir durum ben...Ben kanalıma 1 telif dahi gelse ben o kanalı silerim.Ama bi bakıyosun gecenin 3ünde 1 saat içinde 3 tane telif atılıyor...Öyle olunca bütün kanallar hopppp ... !! gitti

Elde var 0 ... 1.5 Aydır hiçbir kanalım kapanmadı inş. böyle devam eder.Size önerim 1 telif dahi gelse o kanalı silin.Çünkü 1.geldiği an diğerleri de yakın demektir.

Benim şuana kadar çok değil de 2-3 kanalım teliften kapandı.Benim moralimi bozan şöyle bir durum ben...Ben kanalıma 1 telif dahi gelse ben o kanalı silerim.Ama bi bakıyosun gecenin 3ünde 1 saat içinde 3 tane telif atılıyor...Öyle olunca bütün kanallar hopppp ... !! gitti

Elde var 0 ... 1.5 Aydır hiçbir kanalım kapanmadı inş. böyle devam eder.Size önerim 1 telif dahi gelse o kanalı silin.Çünkü 1.geldiği an diğerleri de yakın demektir.

Teliften kapanan kanal mı ödemiyormuş parayı ? :)

Teliften kapanan kanal mı ödemiyormuş parayı ? :)

Elde var 0 derken onu kastetmedim.Allah'a şükür parayı alıyorum :))
Ancak şimdi örneğin ben günlük 30 TL gibi bir ortalama yakaladım.Kanallar kapanınca ortalamayı bu seviyeye getirmek zaman alıyor.Elde var sıfır derken ortalama 0 diye kastetmiştim :)

Elde var 0 derken onu kastetmedim.Allah'a şükür parayı alıyorum :))
Ancak şimdi örneğin ben günlük 30 TL gibi bir ortalama yakaladım.Kanallar kapanınca ortalamayı bu seviyeye getirmek zaman alıyor.Elde var sıfır derken ortalama 0 diye kastetmiştim :)

Aslında telif almak çok sorun değil. Ünlem olması kadar kötü değil en azından. Çünkü ünleme düşünce o video pakete çıkıyor. Tutucan başka kanala atacan da falan da.

Kanal sapıtıyor.

Kendi cektigimiz bi videoyu kanala yuklesek ve unleme dusse video, bizde videonun bize ait oldugunu kanitlasak acaba ise yarar mi ? Yani kanalin ozgun oldugu imajini verebilir miyiz youtube a birkac videonun bize ait oldugunu kanitlayarak ?

arkadaşlar benim videoların hitleri yüksek bu nedenle silmeyi değilde para kazanmasını kapatıp hit ve abonesinden yararlanmak istedim, sizce silmeli miyim? yoksa kalsın mı ?

! gelen videoların yedeğini alıp tekrar attığımızda zarar görürmüyüz yada bu şekilde yapıp zarar gören var mı

Güzel para getiren bir çok videom "!" yüzünden telef oldu ve kazancımın büyük bölümü bu videolardan gelmişti. Umarım o videoların kazançları kesinleşir. Yoksa halimiz duman.

Arkadaşlar ünlem gelen videolarınız hangi kategoride acaba ?

---------- Mesaj saat 14:10:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:54:11 civarında gönderildi. ----------

Güzel para getiren bir çok videom "!" yüzünden telef oldu ve kazancımın büyük bölümü bu videolardan gelmişti. Umarım o videoların kazançları kesinleşir. Yoksa halimiz duman.

hocam videonuzun kategorisi neydi acaba ?

benim dizi, fragman, haber videolarima geldi.. icinde 60 video olan, gunde 100 K goruntusu olan dizi kanalimda 58 videoya ! geldi.. :) diger kanallarima da tek tek gelmeye basladi.. bazisinin google+ si var bazisinin yok.. tamamen hit ile alakali oldugunu dusunuyorum..

bugun unlem gelmis videolarima kontrol edin kanallarinizi

Evet benimde son 3-4 gündür ünlemden canım yandı.çok ilginçtir ki hit alan videolarıma geliyor.ve takip ettiğim kadarıyla her ayın 9 undan başlıyor 14-15 ine kadar unlem yagdırıyorlar.sanırım kazanclar kesınlesmeden para kazanmayı kapatmanın hesabını yapıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri