Videolarında hatalı kelimeler kullanan varmı?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
F

fth

Guest
Arkadaşlar başlık garip gelebilir. Seo ile uğraşanlar az çok bilir, bazı kelimelerin hatalı olanları çok fazla aratılmakta. Bunun arama hacmini adwords kelime aracından bulabilirsiniz. Fakat bu tip kelimelerin tık ücretleri oldukça az oluyor. Hatta hiç olmuyor gib bir şey. Yalnız site işlerinde güzel hit getirdiğini biliyorum. Aynı yöntemi videolarının etiketlerinde veya içeriklerinde deneyen var mı? Mesela etiketlerine;

video yerine vidyo,
kral yerine kıral,
youtube yerine yutub yada yutup gibi yazan.

Sormamdaki amaç; herkes doğru kelimeleri seçmek ister ve doğru kelimeler çok kullanılır. Fakat hatalı kelimeler çok fazla kullanılmaz. Yani bu bizi bir adım öne getirir mi? Youtube seo da bunu deneyen var mı?

Etiket kısmında boş yer kalırsa boşugu doldurmak için yazılabilir :)

Buna cevap ver !! :D

dövüş döğüş döyüş döüş
kesinlikle katılıyorum bazı kelimeler var ki yanlış olarak daha çok kullanılıp arama yapılıyor.

bence böyle bişey yapma. kısa zamanlı çalışıyorsan olur ama. uzun vadede izlenim kazanamazsın. (önerilerde daha az çıkar)

googledan feysbuk diye aratan çok kişiye canlı şahit oldum :'(

Güzel örnekler geliyor. Ne olursa olsun özgün hazırladığım bir slaytta bunu deneyebilirim. Ama deneyenlerden fikir almak lazım tabi. :) Mesela Ciubotariu arkadaşımız kısa vadeli demiş. [MENTION=1964]Ciubotariu[/MENTION] acaba denediniz mi bunu yoksa düşünceniz bu mu? Çünkü ben aksini düşünüyorum. Niye diyecek olursan, bu kelimeleri kullananlar az olduğu için rekabette az olacaktır.

Gerçi yalan yanlış spam içinde yüzen bir youtube'yi daha da mahvetmemek de lazım.

Güzel örnekler geliyor. Ne olursa olsun özgün hazırladığım bir slaytta bunu deneyebilirim. Ama deneyenlerden fikir almak lazım tabi. :) Mesela Ciubotariu arkadaşımız kısa vadeli demiş. [MENTION=1964]Ciubotariu[/MENTION] acaba denediniz mi bunu yoksa düşünceniz bu mu? Çünkü ben aksini düşünüyorum. Niye diyecek olursan, bu kelimeleri kullananlar az olduğu için rekabette az olacaktır.

Gerçi yalan yanlış spam içinde yüzen bir youtube'yi daha da mahvetmemek de lazım.

ben özgün çalıştığım için her videoyu tek tek saatlerce analiz ediyorum.
kısa zaman önce yüklediğim videolarda evet yanlış yazdığımızda işe yarıyor ama uzun zamandır yüklü olan videolarda pek işe yaramıyor.

daha doğrusu yazdığınız şey her ne olursa olsun o yazdığınız kelimeler olan diğer videoların önerilen çıkar. ama yanlış yazarsanız güncelliğini kaybedince çıkmaz pek.

tek kanalla 5k TL kazanmıştım sırf bu analizler sonucundaki tecrübeler ile...
saygılar..

ben yapıyorum sürekli çünkü aralamaların %40 ı hatalı aramalarla yapılıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri