Videolarını 1 Hafta önce sildiğim kanal kapanmış

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

WaDa

Kayıtlı Üye
az önce adsenseye payoneeri tanıtmak için girdiğim kanal oturum açın dedi ve ne göreyim kanal kapanmış

16-17 martta silmiştim videoları daha 2 gün önce baktım açıktı şimdi kapanmış abi napıcaz ya :(

ne yaparsan yap kapatıyolar kanalı bu ne arkadaş ben bi şey anlamadım bu işten

açtırabilirmiyiz kanalı ?

yardımcı olabilecek varmı ücretli ?

Ben de 2 teliften videoları silinen kanala boş durmasın diye creative videosu atmıştım, o da bir hafta dayandı... Kurtuluşumuz yok. Kanalları 20sin de falan bağlayıp 10günlük kazanca yeter diyeceğiz...

Nedense gizleyince veya videoları silince spamdan kapatıyorlar saldım çayıra mevlam kayıra misali bırakacaksın.

dunbenımkıd gunduz acıktı aksam geceye dogru kapanmıs..
dun bı ıslem yapmıslar demekkı.
paraya baglı olmasa kapatmazlar.
paraya baglıysa acık kapalı bakmıo yt artık

Sanırım çoğu kişide bu sorun olmuş.. Böyle giderse bırakırım gbi bu işi. Boşa kürek ..

Nedense gizleyince veya videoları silince spamdan kapatıyorlar saldım çayıra mevlam kayıra misali bırakacaksın.

bırakıncada sılıyorlar hocam dun sıldıler acıktı ellemedım gunduzde aklıma geldı gızleyım dıye vıdeoları aman dedım gızlesende aynı kapatsanda dursun dedım dun gece abd adsense baglı kanalı kapattılr

tek ödeme beklediğim kanaldı be insaf arkadaş ya :(

adsense almanya adsensesi ondan başka kanal bağlamamıştım tüm hayaller çöp oldu resmen :(

bizzat başıma 2 defa geldi. toplamda da 2 defa yaptım bunu. 2 kanal da spamdan kapandı. kazançlı kanaldaki videoları silince yada gizliye alınca kanal spam algoritmasına denk geliyor. benim çıkardığım sonuç bu.

tek ödeme beklediğim kanaldı be insaf arkadaş ya :(

adsense almanya adsensesi ondan başka kanal bağlamamıştım tüm hayaller çöp oldu resmen :(

Kardeşim belki yurtdışı adsensesinde kapalılara kesinleşmeler olur. TR ye göre düşünmemek gerek.

Sen yine de itirazını et.

ağzından bal damlıyor hocam da imkansız gibi bişey :(

İngiltere, almanya, italya ve bulgaristan ülkeleri üzerinden adsense çalışıyorum. 4 ünde de kapanan kanalım oldu.

Ayın 11 inde bakalım hangi ülke kesinleşip hangi ülke kesinleşmicek. Buradan yahut yeni bir konu ile bilgilendireceğim.

İngiltere, almanya, italya ve bulgaristan ülkeleri üzerinden adsense çalışıyorum. 4 ünde de kapanan kanalım oldu.

Ayın 11 inde bakalım hangi ülke kesinleşip hangi ülke kesinleşmicek. Buradan yahut yeni bir konu ile bilgilendireceğim.

hiçbirinin kesinleşeceğini sanmıyorum hocam şubat ödemeleri konusunda falan hep yabancı kanalı kapanıp kesinleşmeyenler var

Sildiğim video için ertesi gün topluluk ihtarı aldığım olmuştu, yalnız benim tespitim kanal analytics güncellemesinden hemen sonra oluyor bu işler. Eskiden analytics güncellendikten sonra girer kazanca bakardım, şimdi analytics güncellenince kanal takipte tarama yaptırıyorum hemen kapanan kanal var mı diye.

Sözün özü tamamen paçayı kurtarmak pek mümkün değil gibi artık, ben de sildim videoları, sildiğim video sayısı kadar creative commons video yükledim vs. ama faydasını göremedim. Kanal potaya girince artık ne olursa olsun kapanıyor bir şekilde.

Arkadaşlar konu ile biraz alakasız ama, kanala itiraz ettim açıldı diye mail geldi ama kanal açılmadı henüz? Varmı bunu daha önce yaşayan ?

Sen videoları silerek demişsin ki ben spam yapıyoum gelin benim kanalımı silin. :D

Kapanan kanallar yurt dışı adsenselerde de kesinleşmiyor arkadaşlar bilginiz olsun. Ayrıca bütün videolarını sildiğim kanallarım benimde kapandı aşırı saçma bir olay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri