Videolarınız bedava izlensin aramalarda yukarıda çıkın

A
  • Kullanıcı akmaster
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
A

akmaster

Guest
Arkadaşlar şimdi sizlere adresini vereceğim siteye kayıt olup sistemi çalıştırırsanız başkalarının sitelerini OTOMATİK gezdikçe kredi kazanacaksınız. kazandığınız kredileri ise videolarınızı izletmek için kullanabilirsiniz. özellikle vps kullananların işine yarayacak bir sistem açın sayfayı dursun sabah akşam kredi kazandırsın sonra bir video yüklediğinizde izletmek için bu kredileri kullanabilirsiniz.

Ref
Refsiz

Kayıt olacaklar refimden kayıt olurlarsa azda olsa banada kredi kazandırmış olurlar şimdiden teşekkürler.

valla benPrimium aldım izlenim arttırdıgım video bidaha izlenmiyor 1000 izleme gönderiyorum, 1000 sonra video hiç izlenmiyor
itteyene 500 izleme gönderebilirim kaynak youtube google facebook farketmez

bu tür sitelerden gelen izlenimler videoları spam yapmıyor muydu ?

videoalrın hepsi aynı sniye izlenmiyor. ayarlıyorsunuz 10-20sn mesela bir giren 10 sn bir giren 14 saniye izliyor bu sayede spam olmuyor.

valla benPrimium aldım izlenim arttırdıgım video bidaha izlenmiyor 1000 izleme gönderiyorum, 1000 sonra video hiç izlenmiyor

her videoda olmayabilir tabi ama mesela güncel bir video attınız ve sizinle aynı zamanda 5-6 kişi daha attı sizin videonuz daha fazla izlendiyse sizin videonuz aramalarda yukarıda çıkacaktır.

bulaşmayın arkadaşlar herşeyin doğalı güzeldir....

Arkadaşlar şimdi sizlere adresini vereceğim siteye kayıt olup sistemi çalıştırırsanız başkalarının sitelerini OTOMATİK gezdikçe kredi kazanacaksınız. kazandığınız kredileri ise videolarınızı izletmek için kullanabilirsiniz. özellikle vps kullananların işine yarayacak bir sistem açın sayfayı dursun sabah akşam kredi kazandırsın sonra bir video yüklediğinizde izletmek için bu kredileri kullanabilirsiniz.

Ref
Refsiz

Kayıt olacaklar refimden kayıt olurlarsa azda olsa banada kredi kazandırmış olurlar şimdiden teşekkürler.

premium üyelik aldım işe yaramadı izlenmeler sayılmadı youtube da

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri