Videolarınızı İndexletmek İçin Method

• Kullanıcı bilenyok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bilenyok

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler,

Her ay en az 1 tane işe yarar güzel bir konu açmaya çalışıyorum.

Bu gün bahsedeceğim konu sanırım bir çoğumuzun zaten uyguladığı bir yöntem ancak yine de unutulmuştur belki diye bahsetmek istiyorum.

Bildiğiniz gibi bir linkin indexlenmesi için en iyi ve zararsız yöntem ping'tir.

Bunun için yapacağımız en pratik yol;

1) Free YouTube Download programını indirin.
( Bu adresten indirebilirsiniz. )

2) Kanal adresinizi kopyalayın ve programın üzerine gelip yapıştırın. (ctrl + v :) )

3) Resimde de gördüğünüz "Çalma Listesi" kısmına tıklayın.

qmWMqQ.gif

4) Resimdeki gibi ters tıklayıp "Geçerli Listeyi Kaydet'e tıklayın ve bir text dosyasına kaydedin.

edit :)

Böylece kanalımızdaki tüm video linklerini tek tek kaydetmiş olduk.

5) Ardından Mass Ping 'e girin ve linkleri yapıştırın. Start pinging diyerek pinglemeyi başlatın. Sekme bir köşede dursun, işlerinize devam edin.

Koaly gelsin.

Son düzenleme:
Yararlı paylaşım hocam teşekürler.

hocam bu google seo mu yoksa yt seo açısından mı işimize yarar? çünkü videoya gelenler genel olarak youtube üzerinden aratıp geliyorlar biliyosunuz

hocam mutlaka ise yariyordur,tesekkürederim,ancak benim pingledigim 2 kanalim kapandi,gelen mailde örümcek kullanimi yasaktir falan yaziyordu.ama yinede ben kesin pingden kapanmistir diyemem.sadece bilmenizi istedim.

hocam bu google seo mu yoksa yt seo açısından mı işimize yarar? çünkü videoya gelenler genel olarak youtube üzerinden aratıp geliyorlar biliyosunuz

Bu pingleme işlemi google'da index alması için hocam ancak google örümcekleri ile youtube örümcekleri arasında ilişki olma ihtimali yüzde yüz olduğu için kesinlikle youtube index konusunda da hız katacaktır.

hocam mutlaka ise yariyordur,tesekkürederim,ancak benim pingledigim 2 kanalim kapandi,gelen mailde örümcek kullanimi yasaktir falan yaziyordu.ama yinede ben kesin pingden kapanmistir diyemem.sadece bilmenizi istedim.

Pinglemenin kesinlikle bir ilişkisi yok hocam bundan eminim. Bahsi geçen mail bana da çok sık geldi ve genelde bot ile alakalı idi bendekiler.

Pingleme zararlı olsaydı, sevmediğimiz birinin video linkine 1 dakikada onbin ping gönderir ve kapattırabilirdik.

Rica ederim.

ayda 1 az ya :) güzel paylaşım ama (Y)

Merhaba beyler,

Her ay en az 1 tane işe yarar güzel bir konu açmaya çalışıyorum.

Bu gün bahsedeceğim konu sanırım bir çoğumuzun zaten uyguladığı bir yöntem ancak yine de unutulmuştur belki diye bahsetmek istiyorum.

Bildiğiniz gibi bir linkin indexlenmesi için en iyi ve zararsız yöntem ping'tir.

Bunun için yapacağımız en pratik yol;

1) Free YouTube Download programını indirin.
( Bu adresten indirebilirsiniz. )

2) Kanal adresinizi kopyalayın ve programın üzerine gelip yapıştırın. (ctrl + v :) )

3) Resimde de gördüğünüz "Çalma Listesi" kısmına tıklayın.

qmWMqQ.gif

4) Resimdeki gibi ters tıklayıp "Geçerli Listeyi Kaydet'e tıklayın ve bir text dosyasına kaydedin.

MPvpl7.gif

Böylece kanalımızdaki tüm video linklerini tek tek kaydetmiş olduk.

5) Ardından Mass Ping 'e girin ve linkleri yapıştırın. Start pinging diyerek pinglemeyi başlatın. Sekme bir köşede dursun, işlerinize devam edin.

Koaly gelsin.

hocam bu mass-ping normal bir userin yaptığı proje mi?

hocam bu mass-ping normal bir userin yaptığı proje mi?

Çok eski bir site hocam, genelde seo için kullandığım sitedir.

Bir sorun olacağını sanmam ancak (kanalları kopyalama gibi vb.) yine de bir tedirginlik oluşturuyorsa masaüstü yazılım, ping yapan programlar da mevcut.

Allahtan isimleri gizlemıssın :D bütün videolarını öğrenmiş oldum suan dostum ya :D

NOT : tskler bilgi için

videoları indexletmek için sitelerden ping istemekde videonun sağlığı için yarardan çok zarar taşıdığını düşünüyorum en sağlıklısı farklı başlık açıklama etiket girip zamana bırakmak, bilgilendirmen için teşekkürler. :)

Çok eski bir site hocam, genelde seo için kullandığım sitedir.

Bir sorun olacağını sanmam ancak (kanalları kopyalama gibi vb.) yine de bir tedirginlik oluşturuyorsa masaüstü yazılım, ping yapan programlar da mevcut.

bu programlar hakkında bilginiz var mı hocam?

Allahtan isimleri gizlemıssın :D bütün videolarını öğrenmiş oldum suan dostum ya :D

NOT : tskler bilgi için

50 kere de bakmıştım halbuki :)

bu programlar hakkında bilginiz var mı hocam?

Ben imleme programındaki ping bölümünden yapıyorum hocam. (bookmarking demon)

Sadece pingleme için yapılmış bir yazılıma epey rastladım ancak hiç birinin ismini hatırlayamıyorum hocam.

Bugün indexlenme sorunu mu var sabah yüklediğim videoların hiçbiride indexlenmemiş bşka yaşayan varmı?

Ping sitelerinin bazılarına kuşkuyla yaklaşıyorum o yüzden kullanmaya çekiniyorum. :) Anlatım için sağ ol ama.

indexle ilgili değilde kanaldaki videoların linklerini tek seferde almayı bilmeyenler için güzel bilgi olmuş bence :)

bu indexlenme olayı gerçekten işe yarıyor mu? 1 kere kullanmıştım oda ilk defa video indexe gelmemişti :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri