Videom nasıl olmus:)

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar
sesin iyi, eksikliklerini söyleyeyim;
Sesinin video da biraz daha basık olması gerekiyor.
Videolarını full ekran şeklinde yapmalısın
Kanalın ismi biraz olmamış sanki ama herşey sana bağlı :)
Başlangıç kısmında bi trailer yapsan çok iyi başlangıç yapardın tavsiye ederim :)

Artıların
Kanal tasarımın fena değil
Sesin güzel en azından çocuk sesi değil :)

söyleyeceklerim bu kadar.

merhabalar öncelikle hayırlı olsun umarım devamı gelir.izlenmeler arttıkça daha iyi şeyler olacağı garanti. ülkemizde bu tarz gameplay kanalları pek yok,olanlar da tutulmadı diye biliyorum.videoya hızlıca göz gezdirdim.ses güzel otrumuş rahat olmuş.video başlığında ufak bi sıkıntı var düzeltirsin bi ara ;)
oyunda acemisin galiba ilk defa oynuyorsun :) birkaç defa oynadıktan sonra zor bölümleri görerek ve anlatarak ilerlemen daha iyi olur sanki.
partnere geçmeyi mi yoksa adsense de kalmayı mı düşünüyorsun?

Videonun sesi çok müdür gerisi iyi bu oyunu bende oynamıştım final de m*l gibi kaldım la böyle mi bitti diye. :D Reklama da tık attım hayırlı olsun hediyen diye. :D
Müdür bir de bilgisayarının özelliklerini söyler misin merak ettim. :D

sesin iyi, eksikliklerini söyleyeyim;
Sesinin video da biraz daha basık olması gerekiyor.
Videolarını full ekran şeklinde yapmalısın
Kanalın ismi biraz olmamış sanki ama herşey sana bağlı :)
Başlangıç kısmında bi trailer yapsan çok iyi başlangıç yapardın tavsiye ederim :)

Artıların
Kanal tasarımın fena değil
Sesin güzel en azından çocuk sesi değil :)

söyleyeceklerim bu kadar.

Full ekrandan kastınız ney?

devamıda gelir inş bilgisayarın özelliklerini söylebilirmisin

birde video başlıgını sadece oyunun ismi koyman daha iyi olur ama açıklamaya isteklerini yazabilirsin benzer vs.

merhabalar öncelikle hayırlı olsun umarım devamı gelir.izlenmeler arttıkça daha iyi şeyler olacağı garanti. ülkemizde bu tarz gameplay kanalları pek yok,olanlar da tutulmadı diye biliyorum.videoya hızlıca göz gezdirdim.ses güzel otrumuş rahat olmuş.video başlığında ufak bi sıkıntı var düzeltirsin bi ara ;)
oyunda acemisin galiba ilk defa oynuyorsun :) birkaç defa oynadıktan sonra zor bölümleri görerek ve anlatarak ilerlemen daha iyi olur sanki.
partnere geçmeyi mi yoksa adsense de kalmayı mı düşünüyorsun?

aslında amacım partnere geçmek ama bu videom 1 haftayı geçti 22 izlenim aladı partnerlede izlenim şartı var zaten böle yavs giderse geçsemde 1 seneden önce para kazanamam sanırım :D

---------- Mesaj saat 21:37:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:37:06 civarında gönderildi. ----------

devamıda gelir inş bilgisayarın özelliklerini söylebilirmisin

birde video başlıgını sadece oyunun ismi koyman daha iyi olur ama açıklamaya isteklerini yazabilirsin benzer vs.

çift çekirdekli pc 3.20 ghz 1 gb ekran kartı 4 gb ram 2 artı 2 hocam

aslında amacım partnere geçmek ama bu videom 1 haftayı geçti 22 izlenim aladı partnerlede izlenim şartı var zaten böle yavs giderse geçsemde 1 seneden önce para kazanamam sanırım :D

---------- Mesaj saat 21:37:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:37:06 civarında gönderildi. ----------

çift çekirdekli pc 3.20 ghz 1 gb ekran kartı 4 gb ram 2 artı 2 hocam

amacın partnere geçmekse bence sen devam et bir videonun tutması bile seni yükseltir sen bile şaşırırsın

oyun guzele benziyor indiricem ayrıca anlatım güzel hepsini izleyemesemde :)

videonu herhangi bir imleme sitesinde veya face twitter gibi sosyal ağlarda da paylaşırsan daha hızlı izlenme alırsın ;)
1 haftada 22 çok azmış.mesela bugün konuyu açtıktan sonra aldığın izlenimi düşünsene :)

merhaba bence olmamıs.
ama olmayacak demek değildir bu niyetlenince er geç para gelir :)

devam kardesım super valla '' insan insana bunu yapar mı lan :D ''

Video başlığı yanlış değil mi? "Call od Duty" yazmışsın

tebrikler...umarım devamı gelir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri