Videom Patladı ama İzlenim çok düşük

• Kullanıcı tomthejeer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

tomthejeer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu sabah yüklediğim bir video, öğleden sonra bayağı patladı, 65'e yakın beğeni, 20'ye yakın yorum var. (Ben yeniyim,patlayan ilk videolarımdan) Ancak izlenim 400 gösteriyor. +301'de kaldı ve ben en az binle açılım yapmasını beklerken 400 çıktı.

Orantıladım diğer videolarla ama izlenim gerçekten çok düşük kalıyor.

Bir sorun mu var?

düzelir merak etme fazla izlenme alınca öle oluyor

65 e yakin begeni ve 20 yorum < 400 izlenim. Pekte sasilacak bi durum yok. Yarina kadar bi degisiklik olmazsa (binlerce artis gibi) videonun patlamasi o kadarmis demek ki.

giren kişi 3-4 kere f5 çeker çıkar geri ileri yapar tarayıcıda geçer 301 e takılınca çok ümitlenmeyin arkadaşlar. yorumlar ve like disslike butonu beli eder zaten.

65 e yakin begeni ve 20 yorum < 400 izlenim. Pekte sasilacak bi durum yok. Yarina kadar bi degisiklik olmazsa (binlerce artis gibi) videonun patlamasi o kadarmis demek ki.

İyi de bir çok videoya baktım 65 beğeniye en az bin izlenme almışlar, hiç rastlamadım bin altına. İşin garibi başka bir kanalımda 5 beğeni alan bir videom 4 bin izlenme aldı. Sanırım tür ile de alakalı.

İyi de bir çok videoya baktım 65 beğeniye en az bin izlenme almışlar, hiç rastlamadım bin altına. İşin garibi başka bir kanalımda 5 beğeni alan bir videom 4 bin izlenme aldı. Sanırım tür ile de alakalı.

Tabii ki her video ayni olmaz. Belki buna girenlerin cogu like butonuna tikladi ve yorum yapmak istedi. Insanlarin nasil hareket edecegini genelleyemezsin ki. Yinede yarina kadar belli olur. Bi artis olmazsa dedigim gibi videonun patlamasi o kadarmis yani :D

adsense raporlarında izlenme çok yükseldiyse patlamıştır video youtube'a yansıması geceyi bulur. ama adsensede gözle görürlür bir fark yoksa 400 dür videondaki izlenme

Yok adsense gelir coştu. :)

Allah herkese bol kazanç versin.

Yok adsense gelir coştu. :)

Allah herkese bol kazanç versin.

hayırlı olsun video içi programlama yapmayı unutma :)
videonun sonuna doğru konuşma balonuyla başka bir videona yönlendir, abone çekmek için marka filigranı eklemeyi unutma :) daha çok kazanırsın umarım,kolay gelsin

1 milyon takipçili bir oyun videosu yapan adam yorum atmış videoma.

O yüzden patlamış. Reklam isteyenlere harika fikir olur.

Adam bir mesaj attı, şu an izlenme 20 bine koşuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri