Videom Trend Olmuş

• Kullanıcı Elenia Pol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

Elenia Pol

Kayıtlı Üye
Videom bir ülkede Trend olmuş :)

Youtube Trendlerinde öyle gezerken gördüm.Bildirim, mail filan da gelmedi.

Video izlenimi görünce içim den bu videom bir anda bu kadar izlenmedi acaba youtube anasayafa yada sağlam bi videonun önerilen yerine mi koydu diyordum.

İzlenime göre %35 daha fazla abone geldi birde

İlginç bir duygu Paylaşmak istedim.Allah Herkese nasip etsin

Hayırlı olsun kardeşim. inşAllah Allah bizede nasip eder :)

Tebrikler hocam, geçen hafta benim de bir videom trende girmişti çok farklı bir hissiyat, saatlik 45k izlenim görünce korkulu gözlerle 2 gün geçirmiştim hem güzel hem endişe verici. Yalnız bildirim gelmesi lazım dikkatli bakın - your video is trending Diye bildirim geliyor

Tebrikler hocam taktik pm lütfen :D

Valla taktik filan yoktu hocam.Aslında video bir seri gibi bir şeydi.

Tebrikler hocam, geçen hafta benim de bir videom trende girmişti çok farklı bir hissiyat, saatlik 45k izlenim görünce korkulu gözlerle 2 gün geçirmiştim hem güzel hem endişe verici. Yalnız bildirim gelmesi lazım dikkatli bakın - ��your video is trending�� Diye bildirim geliyor

aynen hocam çok güzel bir hissiyat.Baktım ama göremedim hocam

Bu arada ben ilk gördüğüm de trendde ilk 34. sıradaydı ama yorumlardan anladığım kadarı ile Trendde ilk 10 a kadar girmiş

tebrıkler..
trende gıremesemde.
onerılenlere dustu cogu kez vıdeolarım youtube anasayfasında benzer ıcerık goruntuleyenler ıcın..
sagolsun serfszlr sayesınde aynı ıceırklrde reklam cıkarken catır catır ızlenırken +18 olmamasına ragmen yas kısıtı getırdı youtube vıdeoya hangı it cekemdıyse

Video izlenimi görünce içim den bu videom bir anda bu kadar izlenmedi acaba youtube anasayafa yada sağlam bi videonun önerilen yerine mi koydu diyordum.

bir ülkede trend olduğunu nasıl anladınız hocam?

tebrıkler hocam cok iyi..
gecen benımde bır vıdeom bır ulkede anasayfa onerılene dusmus belkıde trenddı hatrlamıom ama sagolsunlar serefsz cok ugrasa ugrasa yas kısıtı getrttıler halbukı yas kısıtlık bır duurmyok ..
3gunde 20k aboneye yakın geldı..
para kazanamıom ama acı olan incelemede:)

Ben trende değilde önerilenlere bile razıyım 1-2 video patlayıp önerilenlere düşse sonra kanal uçacak bi uçurtamadım kanalı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri