Videoma Yüksek bir teklif geldi ...

• Kullanıcı ceymi74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ceymi74

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 GÜn önce gelen bir mail var.. kanalımda izlenimi yüksek Videolardan 5 tanesini bir reklam şirketi kendi bünyesine almak istiyor yani bunların karşılığında bana 82.000 dolar verip bu videoların bundan sonraki kazançlarını kendisi alacak gibi gözüküyor, firmayı bilen varmı bilmiyorum ama.. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.. 2 gündür mail atıyorlar..Ne kadar doğru nedir nasıl bir yol izlemem lazım ...

My name is Alex and I'm the Head of Content at Network of One, a YouTube licensing company that discovers, verifies, and acquires the worlds leading content.

Our research team came across your video ......................................................' and would love to offer you $82,000.00 USD. In exchange of the payment, we'd like to run our approved Google advertisements on 5 videos from your channel. The ads are a mixture of skippable ads to transparent ads that appear in the lower 20% of a video. Moreover, your channel will remain independent and the agreement would not effect the other ...... videos on your channel, or any future uploads.

Here's an example of a current client and the type of advertisements you could expect.

If you'd like to chat further, please let me know. We'd love to work with a video as impressive as yours.

http://www.networkofone.com/

scam gibi bir mesaj gelmiş..

partnerlerinde olan bir kaç kanal url isteyin hocam..

Forumdan bi arkadaşın başına benzeri gelmişti. Sanal belgeyi imzalatıp parayı göndermediler videoların telif haklarını kendi üstlerine aldılar

evet doğrudur,, dikkatli olmak lazım, ama böyle durumlarda acaba gerçekten videosunu satan varmı ve eğer satmışsa parasını nasıl almış bunları araştırmak lazım..

82.000 doları görüp de inanmak saçma olur...
böyle bir yatırım şekli mi var :D

evet dotum adsense gözüküyor ama,, bu gönderdiğim videoyu sorgula bu dediğim şirkete bağlı partner,, bu kanalın yüksek hitli videolarında hep bu partner var,,aynı anda 2 adet partner olabiliyor o zaman..

---------- Spam Engelliyici 00:15 ---------- Önceki Mesaj 00:13 ----------

neyse arkadaşlar ben yalnızca paylaşmak istedim, şimdi ben bu herife mesela ne yazim, ne önerirsiniz.. bakalım ne cevap verecek burada sizinle paylaşırım..

Hiçte mantıksız değil... billboard kiralamak gibi birşey sonuçta.. bence iyice bir araştır kardeşim

adam direk para teklifi vermiş sakın inanma,%100 dolandırıcı bence..aklıma afrikadaki hatunların yahoo lu attıkları mailler geldi yaw bilen bilir :D

iyide bunlar en kötüsü ne yapabilir hocam,, videomun kazançlarını usülsüzce kendi üstlerine zaten geçiremezler, parayı görmeden paçaları sıvamam :) youtube buna müsade etmez diye biliyorum..

80 bin dolara film yapılır.Yanlış anlamazsanız çok özel bir içerik mi yaptınız da bu fiyatı vermeyi göze alıyorlar?

sattım gitti o zaman :)) teklifi yükseltmeyi düşünüyorum 100.000 dolar çekim dimi :)

Nasıl yapacak o dolandırıcılığı... yetkili bir merci demekki video arkası reklam yönetebiliyor.... videolarını çekip alacak değil ya kanaldan :)
Garantör iste kardeşim bakalım ne cevap verecekler... Nasıl anlatayım..ithalat yaparken parayı aracı firmaya gönderiyoruz mal teslim edildiğinde para karşı tarafa ödeniyor.. veya gittigidiyor mantığında işte... para garantörde durur onlar işlemi yapar garantör sana ödemeyi yapar.... bir sürü firma var bunun gibi uluslararası... bence bir nabız yokla.. bir bakmışsın gerçek :) ....

sitelerine falan girdim gözgezdirdim, bana mantıklı geldi ama,, tabiki yine bi araştırmak lazım.. partnerlik verdikleri bir kanal aşağıda..

Adsız.jpg

bir yandan bende öyle düşünüyorum,en kafa 5 videomu istiyorlar, bende kalsa sanki daha iyi ama, işte yinede dürtüyorlar..birde eğer bu gerçek ise, nasıl bir yol izlenecek, para transferi vs nasıl gerçekleşecek, bunlar kafama takılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri