Videoma Yüksek bir teklif geldi ...

• Kullanıcı ceymi74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
çok kafam karıştı ama, adamlara mail atıp ilgilenmiyorum dedim,, 60 videomu bu şekilde harcayamam,, zamanla daha çok kazandırır diye düşünüyorum ben.. bakalım hayırlısı.. ama tekliflerini güzel bir rakamla yükseltirlerse bakalım ne gösterir bilemem.. ama şu anda tekliflerini reddettim.

82.000$ dan daha güzel ne olabilir hocam??? :) Allahaskına :)

Sen önce 82.000$ ı alıp videolarını verebiliyorsan ver , önce VİDEO sonra $ diyorlarsa TRAŞŞŞ bir daha muhattap bile olma :)

Diyorsun ki en kafa 60 Videomu vermem 234.450,30 TL :D günün parasıyla neyini begenmedın anlamadım? :)

Sonuçta yetenek sende , demekki para edecek şeyler çıkarabiliyorsun ortada A kategori çalışzmaz B çalışırsın kaybın ne ki?

Sat yenisi yaparsin.zamanla oda kazandirir.ama aylik en az 10k getiriyosa satilmayabilir.aylik kazancına bagli aslinda.

Arkadaşlar firmayla görüştüm,, evet hepsi doğru ama 5 video değil, tam 60 videomu istiyorlar oda ...ıçar tabiki, gönderdikleri bana özel linke girdim ve inceledim, 5 değil 60 video ,, direk kapadım, en kafa videolarımı ne verecem yaw..

izlenimi kaç bu 60 videonun

Firma Los Angeles ta... Sözleşmeyi imzalar elden parayı alırım de... ben giderim kardeşim senin yerine ;).. Gidiş geliş masraflarını düşeriz içerisinden :)

Yok vazgeçtim ya.... beni Reza gibi havalimanında alırlar muhtemelen ... yt den dolayı sicilimiz bozuktur :)

sakin bulasma , bi kac kisiyi boyle dolandirmislar , paypaldan parayi gondermisler , sonrada geri odeme talebi etmisler.

300-500 dolara funny videoların satışına şahit oldum ama 82k nedir yav :D iyi araştır fake olabilir

bu video satma konusunda bir şeyler duymuştum partnerlere verilen bir özellik sanırım. İyice araştırın hocam dolandırılmanızı istemem

şuan aynı teklif banada yapılıyor dur biraz ağzını yoklayayım :D

___

$19,110 USD önerdi benim kanal kötüymüş demek ki :( ahaha ben bunu beklemeye alıp mevzuyu partnerime bir soracağım arkadaşlar bakalım işin aslı neymiş

Son düzenleme:
[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] eski türk filmlerinden sahneler şuan ki durumu iyi anlatır. rahatsız edici sahneler yok. uyanık olun kimseye dolandırılmayın.

[MENTION=28843]RoxiRox[/MENTION] eski türk filmlerinden sahneler şuan ki durumu iyi anlatır. rahatsız edici sahneler yok. uyanık olun kimseye dolandırılmayın.

Şuan ki durumu izah edecek olursanız Kemal Sunal sahneleri neden paylaşmıyorsunuz?

Ne yani bu sahneleri izleyince mi uyanık olup dolandırılmicam yani?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri