Videomu Öneren Videolar Çok saçma

• Kullanıcı Zest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Zest

Kayıtlı Üye
Kanalımda ürün inceleme ve oyun videoları paylaşıyorum genelde ancak benim videoları öneren videolar hep alakasız film dizi veya güldür güldür gibi saçma videoların yanında öneriyor buda tıklama oranımı çok fena düşürüyor sizce sebebi ne olabilir ?
Detaylı bakmak isteyen olursa kanal ismim Gökhan Ayvaz

https://hizliresim.com/4dbgsgn

4dbgsgn

videolarımı shorts videolarla boostlamaktan ciğerim soldu artık bilgisi olan varsa bu konuda fikir verebilirse çok sevinirim.
https://hizliresim.com/3hlqw0o
3hlqw0o

buda son yüklediğim video durum bundada çok benzer durumda
https://hizliresim.com/k0wd6fv

Son düzenleme:
video açıklamasına video içeriğini anlatan metinler girseniz ?
video sonuna manuel video ekleseniz ?

----------------
ForeverAutoHits Ücretsiz, Sınırsız Ziyaretçi, Hit Sitesi, Youtube Video izletici, Youtube Shorts Video İzletici, Tiktok Video İzletici

video açıklamasına video içeriğini anlatan metinler girseniz ?
video sonuna manuel video ekleseniz ?

----------------
ForeverAutoHits Ücretsiz, Sınırsız Ziyaretçi, Hit Sitesi, Youtube Video izletici, Youtube Shorts Video İzletici, Tiktok Video İzletici

açıklama ve video sonlarını zaten olması gerektiği gibi yapıyorum diye düşünüyorum anahtar kelimeler v.s hepsi video ile alakalı ancak önerilen videolar hala çok garip sekilde alakasız
Kanal ismim Gökhan Ayvaz açıklamalara falan kendinizde bi bakın isterseniz

Son düzenleme:
Bir kere programladığım bir videoma açıklama ve etiket girmeyi unutmuştum,video acaip önerilenlere girdi son 10 videonun en fazla izleneni oldu...ama izleme oranı diplerdeydi....tıklamadan ziyade izleme yani kitleyi elde tutma önemli...o da alakasız videolardan gelenlerle çok düşük oluyor.Belki etiketlerde sorun vardır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri