Videomun aynısını çalıp yüklemişler , Yardım !!

• Kullanıcı b2121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

b2121

Yasaklanmış
Arkadaşlar daha dün bir video attım 2K izlenim aldı , şimdi videomu arattığımda dört farklı kişi o videoyu alıp yüklemiş ve yüzlerce izlenim almışlar :( ... hayır video da logom var , kanla ismim var , nasıl yükleyebiliyorlar anlamıyorum , hiç uyarı filan vermiyormu sonuçta logo var video da , neyse ben bu adamları nasıl şikayet edebilirim lütfen yardımcı olun

hocam şimdi o video tamamen sanamı ait ? yoksa sende bi yerden copy mı yaptn ?

bir yerden aldım ama , youtube da o videodan başka yok , O değilde video da benim logom ve kanal ismim yazılı , eşleşen 3. taraf içeriği uyarısı vermesi gerekmezmi

sanmıyorum sonucta bi sarkı bile kim bilik kac defa youtube a paylasılmıs ama belli bir kısmını yukledikten sonra telif vermior yani sarkı telif vermesi gerekirken ... biz gunde belki 10 tane youtube kullanıcılarının videolarını paylasıoruz trendleri vs vs... ?

http://www.youtube.com/content_id_signup

Bu youtube un Content ID ( İçerik Kimliği ) hizmeti.
Bir nevi yüklediğin videonun telif hakkınıı elde etmen gibi birşey.

http://www.youtube.com/t/contentid

burda detayları var.İlk attığım kayıt sayfası.
Ama önceden yüklediğin bir video içinde olurmu bilemem çünkü denemeidm daha ben.
Bu sistemde illa senin görmene gerek yok ses kayıtlarından videodaki görüntülerden anlıyor ve otomatik olarak uyarı yolluyor. Nasıl biz video yüklediğimizde telif hakkı geliyorsa öyle.

Ama gent inde dediği gibi bir yerden alıp üstüne logo yüklediysen olmaz hatta dert alırsın boşuna.

Zaten bosver hemen telife veya itiraza yönelme kullanıcıları uyarmayı dene silmelerini iste senin olmasada seninmiş gibi göstermeye calıs videoyu .. cunki kac kişinin kendisinden alınan videoyu kendilerininmiş gibi gösterip telif vs gönderdikleri için canı yandı durduk yere güzelim kanalları battı benimde dahil .. uyarmayı dene

bir yerden aldım ama , youtube da o videodan başka yok , O değilde video da benim logom ve kanal ismim yazılı , eşleşen 3. taraf içeriği uyarısı vermesi gerekmezmi

youtube de o videodan baska olmadığını nerden biliyorsun ?

Senin olmayan başka birisinin videosu için bu kadar sorun yapma. Telife başvurmaya kalkarsan ve birisi de karşı bildirimde bulunursa kanalların incelemeye alınır. Kanalların arasındaki bağlantılarından dolayı da bi anda bütün kanallarını da kaybedebilirsin. Riske değmez.
Herkes özgün olmayan videolar için birbirini şikayet etmeye başlarsa sen de ilerde yükleyecek video bulamazsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri