★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Hocam %500 oldu hala renderlıyor 600mb lık şey 1gb oldu,diğer videolara geçmiyor hala bi bölümde takılı kaldı

1.5 gb oldu %203 hocam. 2.5 saat geçti :S

Hocam %500 oldu hala renderlıyor 600mb lık şey 1gb oldu,diğer videolara geçmiyor hala bi bölümde takılı kaldı

güncellemeden sonra bi sıkıntı oldu sanırım 2 3 defa denedim sonuç alamadım. Render hızı da biraz yavaşladı çıktı aldığı dosyada da sorun var.Ya %200 oluyor bitmiyor yada 100 oluyor dosya 0Kb durdur diyince de eksik dosya oluyor... yarına düzeltilir

Son düzenleme:
beyler bu program videoyu çerçevenin içine yerleştiriyor değil mi ? yani çerçeveyi direk videonun üstüne basmıyor ?

hocam 1gb videoyu 1 saattir daha yüzde 24 renderladı bilgisayarımda i7 işlemci 8gb ram var

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] şuanda botun cpu kullanımı nedir hocam?

neye göre kime göre yavaşlık,bu programın yaptığı işi yapıp daha hızlı olan bir program varsa bildiğin söyle faydalanalım,ayda 500 lira vermeyeceksin 20 lira sırf mkv işlediği için bile verir çoğu kişi

Yorumları okuduğumda genelde herkes bunlardan şikayetçi , ayrıca program bana göre çok guzel bu ay kanallardan ödeme gelecek ve o zaman satın alacağım.Ben programı kötülemedim siz yanlış anlamışsınız.

Render bitmeme sorunu ile ilgili güncelleme çıkardım arkadaşlar.

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] [MENTION=13344]byandromedadeniz[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 16:21 ---------- Önceki Mesaj 16:15 ----------

demo sürümde render yapmıyor galiba ben denedim yapmadı

Demo sürümünde herhangi bir kısıtlama yok. Sadece 2 günlük kullanıma sahip. Programı yönetici olarak çalıştır seçeneği ile bir denermisiniz. Bazı sistemlerde böyle bir sorun çıkabiliyor. Çözülmezse bağlanıp bakabilirim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri