ben kestim beklemedim tekrar deniyorum
hocam video 2 saati aşkın tekrar başlatmayacağım. şuan cıktı dosyası 1.3 gb olmus artıyor bakalım sonu nerde biticek.....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben kestim beklemedim tekrar deniyorum
Hocam %500 oldu hala renderlıyor 600mb lık şey 1gb oldu,diğer videolara geçmiyor hala bi bölümde takılı kaldı
güncellemeden sonra bi sıkıntı oldu sanırım 2 3 defa denedim sonuç alamadım. yarına düzeltilir
beyler bu program videoyu çerçevenin içine yerleştiriyor değil mi ? yani çerçeveyi direk videonun üstüne basmıyor ?
1.5 gb oldu %203 hocam. 2.5 saat geçti :S
Selamlar. O videonun ana ekrandaki özelliklerini gönderebilirmisiniz hocam. Bağlanma şansım varsa bir de kontrol edeyim.
hocam sildim videoyu %300ü filan gördü ama![]()
Başka videolarda sorun var mı peki?
Hocam %500 oldu hala renderlıyor 600mb lık şey 1gb oldu,diğer videolara geçmiyor hala bi bölümde takılı kaldı
sorun veren video 2 saatlik videoydu. ondan önce 2-3 dklık videolarda sorun olmuyordu bakalım simdi bi 56 dklık video daha render attım %54 de sorun devam edersem sölerim
Son durum nedir hocam? Merak ettim.
hocam 1gb videoyu 1 saattir daha yüzde 24 renderladı bilgisayarımda i7 işlemci 8gb ram var
neye göre kime göre yavaşlık,bu programın yaptığı işi yapıp daha hızlı olan bir program varsa bildiğin söyle faydalanalım,ayda 500 lira vermeyeceksin 20 lira sırf mkv işlediği için bile verir çoğu kişi
demo sürümde render yapmıyor galiba ben denedim yapmadı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.