★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Bu bot için sunucu alınır.
Hayırlı satışlar.

Render bitmeme sorunu ile ilgili güncelleme çıkardım arkadaşlar.

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] [MENTION=13344]byandromedadeniz[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 16:21 ---------- Önceki Mesaj 16:15 ----------

Demo sürümünde herhangi bir kısıtlama yok. Sadece 2 günlük kullanıma sahip. Programı yönetici olarak çalıştır seçeneği ile bir denermisiniz. Bazı sistemlerde böyle bir sorun çıkabiliyor. Çözülmezse bağlanıp bakabilirim.

Deniyorum hocam şuan baştan,umarım sorun çıkmaz,teşekkürler.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam acaba bot suan nasıl stabil oldumu %100'ü geçme sorunları felan cozuldumu 1 adet almayı dusunuyorum'da render hızı felan arttımı ?

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

[/COLOR [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam demo surumunu ındırdım fakat başlat önizleme gibi yereleri açık degıl tıklanmıyor . yönetici olarakda actım degısen bırsey olmadı .

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam acaba bot suan nasıl stabil oldumu %100'ü geçme sorunları felan cozuldumu 1 adet almayı dusunuyorum'da render hızı felan arttımı ?

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

[/COLOR [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam demo surumunu ındırdım fakat başlat önizleme gibi yereleri açık degıl tıklanmıyor . yönetici olarakda actım degısen bırsey olmadı .

Çözülmüş hocam sorunsuz aldı renderları.

hocam peki render almada hızlanma varmı ? birde atıyorum render cıkısın'da video kalitesinde dusme oluyormu yada boyutta kuculme ?

Evet render alma işleminde hızlanma mevcut. İşlemci kullanımı ile ilgili bir değişiklikten ötürü %30 civarı bir yavaşlama olmuştu. O kısmı değiştirdim şu an eski haline dönmüş durumda.

Çıkış dosyasının bitrate değerlerini değiştirerek kalitesini değiştirebiliyorsunuz. Eğer bitrate "Otomatik" olarak seçilmişse, YT'nin tavsiye ettiği değerler ile render alınıyor. "Orjinal" bitrate seçildiğinde, kaynak dosyanın bitrate'i ile render alınıyor. Diğer seçenekler hazır olarak gönderilen değerler.

Demo sorununuz devam ediyor mu? Müsait olduğunuz bir ara bağlanıp kontrol edebilirim.

Son düzenleme:
Deneme aldım insallah render hızlıca yaparda kullanırız

Kurdum programı 1.1.1 vers. otomatik güncelleme çıkıyor. 1.1.4 e güncelle indir diyorum yüklüyor aynı 1.1.1 geri geliyor ve render yapmıyor.Çözemedim hocam olayı tam olarak.1.1.4 ü direk indirebileceğimz link varmı acaba ?

hocam ilk demo sürümünü almam mümkün mü ? O zaman ki sürümde render daha hızlıydı :D

Kurdum programı 1.1.1 vers. otomatik güncelleme çıkıyor. 1.1.4 e güncelle indir diyorum yüklüyor aynı 1.1.1 geri geliyor ve render yapmıyor.Çözemedim hocam olayı tam olarak.1.1.4 ü direk indirebileceğimz link varmı acaba ?

hocam bende az önce güncelledim 1.1.4 yazıyor ve şuan render alıyorum

Yönetici olarak çalıştırmayı denermisiniz? Bazı sistemlerde bu şekilde bir sorun olabiliyor. Yine de güncellemezse www.videonti.com/update/Videonti.exe dosyasını indirip diğer exe'nin üzerine atabilirsiniz.

hocam ilk demo sürümünü almam mümkün mü ? O zaman ki sürümde render daha hızlıydı :D

hocam bende az önce güncelledim 1.1.4 yazıyor ve şuan render alıyorum

:) İlk demo sürümü stabil değildi hocam. Şu anki sürüm üzerine birkaç değişiklik yapıyorum. 2-3 güne kadar daha hızlı hali geliyor.

dün cerceve + hızlandrma yapmışdım bikere oldu bi kere olmamısdı . bugun stabil çalısıyor. yanlız hocam su bölgeyi genisletme imkanın varmı
Gyazo - 2c44d63548d602833c69fee6b7aa6e06.png

yani render yapılırken acılan pencere daha buyuk olabılırmı. baslangıc bitiş yerlerini kaydıra kaydıra bakıyorum. ufak bi sıkıntı ama bi sonraki güncelleştirmelerde halledebilirsen daha hos durur. birde 12 yazıyor o 00 olamazmı :)

Helal olsun hocam çok iyi program yazmışsınız tebrik ederim ellerinize sağlık . Özellikle mkv dosyasını açması ve videoyu otomatik istediğim çerçeveye tek tıkla oturtması mükemmel. camtasia programına son :)

hocam başlatıp direk bitirdi. . arkadaşlar sorun çıktı klasörü ile alakalı render yapılan video masaüstündeyse çıktıyı baska klasörde yapın

Son düzenleme:
p8x7jrY.jpg

hatası alan var mı ?

Son düzenleme:
programı açar açmaz :)
İlgileniyorum şimdi. Hosting kaynaklı bir sorun. Anlaşılan siteye ulaşamıyor.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

---------- Spam Engelliyici 08:13 ---------- Önceki Mesaj 07:33 ----------

Sorun dediğim gibi hosting firmasından kaynaklanıyormuş. Panele girip veritabanını göremeyince bir sıcaklık bastı. Şu an çözülmüş gözüküyor ama en kısa sürede bir dedicated alıp oraya taşıyorum herşeyi.

[MENTION=11216]ubus56[/MENTION] [MENTION=10068]hassonya[/MENTION] [MENTION=14424]malta[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri