★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Bu linkten inecek zip dosyasını Videonti klasörünüze açtığınızda sorunun çözülmesi lazım. Otomatik güncelleme ile ilgili bir sorun var kontrol ediyorum.

10 tane video renderlamak istiyorum. eş zamanlı olarak 2 yi seçiyorum. aynı anda ilk 2 videoyu renderlıyor daha sonra 3-4. videolara geçmiyor. kontrol edermisiniz

Görüntü geçebilen var mı beyler? Ses ayarlarımı paylaşabilirim paylaşan olursa

görüntü geçebilen var mı arkadaşlar nolmuş böyle ya görüntüyü küçücük yaptım yine yakaladı

hem full hd görüntü hem sesde oynama varsa o işin içinde yine başka bişey var hocam :) renderlık filan bi iş degildir onun işi.

Valla hocam disney içerik dahil adamın çok kanalı var hepside full hd. Render var ama görüntüdemi kodlardan mı bişey yapıyor bilmiyorum. Hatta bi kaç kanalını daha buldum kanal ünleme düşmüş ama videolarda reklam çıkıyor. En az 1 senelik kanal.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla hocam disney içerik dahil adamın çok kanalı var hepside full hd. Render var ama görüntüdemi kodlardan mı bişey yapıyor bilmiyorum. Hatta bi kaç kanalını daha buldum kanal ünleme düşmüş ama videolarda reklam çıkıyor. En az 1 senelik kanal.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hala ytdeki açıkları kullanarak rendersız engel geçenler var hocam,onlardan olmasın yani.demek istedigim buydu...

Sen yüklediğinde engel geliyor mu?

Tam ekran görüntü geçerim sen yüklersin engel yersin 😂

biliyorum hocam,o tarz işlemleri çok yaptım daha önce ama şuan bu konuda kullandıgım bi yöntem yok.konuda çok bişeyde söylemek istemiyorum ama kısa bi süre önce ne ses nede görüntüde en ufak bi oynama yapmadan her türlü içerigi yükleyen,kanalı ayakda duran 5-6 kişi tanıyorum.dedigin gibi adama içerik veriyorum,yüklüyor onda en ufak bi sorun yok ama ben indirip atarsam anında engel yiyor.ama sonuç olarak bi üstedeki mesajımdada belirttigim gibi ytden yakın zamanda para kazanamadıgım için zaten ugraştıgımda yok benim.ben sitelerime hit çekmek için kullanıyorum ytyi.ne sesde nede görüntüde pek engel yemiyorum.biliyorsun ki içerikle alakalıdır o iş birazda.

x265 codec açığı ile animeleri geçirmişler hep ama başka bir dizi içerikte denedim geçmiyor tam ekran. Renderda saatlerce sürüyor

biliyorum hocam,o tarz işlemleri çok yaptım daha önce ama şuan bu konuda kullandıgım bi yöntem yok.konuda çok bişeyde söylemek istemiyorum ama kısa bi süre önce ne ses nede görüntüde en ufak bi oynama yapmadan her türlü içerigi yükleyen,kanalı ayakda duran 5-6 kişi tanıyorum.dedigin gibi adama içerik veriyorum,yüklüyor onda en ufak bi sorun yok ama ben indirip atarsam anında engel yiyor.ama sonuç olarak bi üstedeki mesajımdada belirttigim gibi ytden yakın zamanda para kazanamadıgım için zaten ugraştıgımda yok benim.ben sitelerime hit çekmek için kullanıyorum ytyi.ne sesde nede görüntüde pek engel yemiyorum.biliyorsun ki içerikle alakalıdır o iş birazda.

Aynı durumu dizi uyguluyorlar fakat videolarda engel yok sende yükselende problem olmuyor. Fakat sadece görüntüde uygulanildiğim yöntemde başka biri video indirsin yüklesin engel yer.

Açıkcası yt hiçbir düzenim yok. Fakat nedense hep bir ilgim olmuştur Videolar bypass etme konusunda denedim ve oldu. Not düşmek isterim en büyük kazançları engelsiz içerik çalışmakla kazandım. Çok vakit kaybetiriyor insan işine odaklanma konusunda , engel geçmek bit nevi hamallık yapmak. Egerki karşı taraf indirdiğinde enel yerse o zaman tadınmaz yenmez o ayrı mesele :)

bazı videoları öyle bir ayarlıyorlarki youtube to youtube bile yapsan engele takılıyor. O derece ince yani :) belki disneyin reklam direktörünün çocugunun kanalıdır olamaz mı :P
Sen yüklediğinde engel geliyor mu?

Tam ekran görüntü geçerim sen yüklersin engel yersin 😂

Ben dediğim kişinin kanalından videoları indirdim yükledim bende de engel vermedi :D

eş zamanlı render eklenmiş ama ben bi türlü beceremedim kullanmayı galiba.mesela 12 tane video attım içine,eş zamanlı renderıda 3 yaptım.3er 3er render alması gerekmiyor mu?ilk 3 videoyu render aldıktan sonra 1 saat bekledim,öylece duruyor yani sonraki 3erli rendera geçmiyor bi türlü.bikaç defa denedim,farklı farklı videolarda ama sonuç yine aynı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri