★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

eş zamanlı render eklenmiş ama ben bi türlü beceremedim kullanmayı galiba.mesela 12 tane video attım içine,eş zamanlı renderıda 3 yaptım.3er 3er render alması gerekmiyor mu?ilk 3 videoyu render aldıktan sonra 1 saat bekledim,öylece duruyor yani sonraki 3erli rendera geçmiyor bi türlü.bikaç defa denedim,farklı farklı videolarda ama sonuç yine aynı.

Yanlız değilsin sorun sende değil :)

eş zamanlı render eklenmiş ama ben bi türlü beceremedim kullanmayı galiba.mesela 12 tane video attım içine,eş zamanlı renderıda 3 yaptım.3er 3er render alması gerekmiyor mu?ilk 3 videoyu render aldıktan sonra 1 saat bekledim,öylece duruyor yani sonraki 3erli rendera geçmiyor bi türlü.bikaç defa denedim,farklı farklı videolarda ama sonuç yine aynı.

Yanlız değilsin sorun sende değil :)

Merhabalar. Yeni versiyonda sorun çözüldü. İyi çalışmalar dilerim.

Versiyon: 2.9.16
Tarih: 17 Nisan 2018
Yapılanlar:

- Çoklu render ile ilgili düzenlemeler yapıldı.
- Arka plana eklenen sesin video boyunca tekrar etmesi seçenekli hale getirildi.
- Slayt oluşturma bölümüne "mp3" haricinde "m4b" seçeneği eklendi.
- Slayt oluşturma bölümüne "klasör ekleme" özelliği eklendi. Bu sayede eklenen klasör ve altındaki klasörler taranarak her bir klasörün içerisindeki resim ve müzik dosyaları otomatik olarak ekleniyor ve video ismi de klasörün ismi olarak ayarlanıyor.

Merhabalar. Yeni versiyonda sorun çözüldü. İyi çalışmalar dilerim.

Versiyon: 2.9.16
Tarih: 17 Nisan 2018
Yapılanlar:

- Çoklu render ile ilgili düzenlemeler yapıldı.
- Arka plana eklenen sesin video boyunca tekrar etmesi seçenekli hale getirildi.
- Slayt oluşturma bölümüne "mp3" haricinde "m4b" seçeneği eklendi.
- Slayt oluşturma bölümüne "klasör ekleme" özelliği eklendi. Bu sayede eklenen klasör ve altındaki klasörler taranarak her bir klasörün içerisindeki resim ve müzik dosyaları otomatik olarak ekleniyor ve video ismi de klasörün ismi olarak ayarlanıyor.

indire basıyorum indiriyor tekrar aynı buton geliyor neden güncellemiyor yeni exe ile. manuel indirebileceğimiz bir site varmı

Sadece lisans hatasını ben mi alıyorum ?

bendede var şuan bu sorun.programı açmak istedigimde aşırı derecede kastı,sonra baktım sol altda bendede senin resimdeki gibi.lisans işlemleri butonuna tıkladım,yine inanılmaz bi kasma var.büyük ihtimalle lisansları kontrol eden serverla alakalı bi sorundur diye düşünüyorum.

Sadece lisans hatasını ben mi alıyorum ?

sunucu da sorun var herhalde bendede kanal takip demo yazıyor.

bendede var şuan bu sorun.programı açmak istedigimde aşırı derecede kastı,sonra baktım sol altda bendede senin resimdeki gibi.lisans işlemleri butonuna tıkladım,yine inanılmaz bi kasma var.büyük ihtimalle lisansları kontrol eden serverla alakalı bi sorundur diye düşünüyorum.

Selamlar. Sunucu kaynaklı bir sorun var arkadaşlar. Radore'den haber bekliyorum.

---------- Spam Engelliyici 14:00 ---------- Önceki Mesaj 13:58 ----------

Şu an düzelmiş olması lazım.

indire basıyorum indirmiyor kapanıyor tekrar açmaya calıştığımda aynı pencere gelıyor

Engel geçebiliyormusunuz ? Suan ne ses ne görüntü geçilmiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam merhaba araçlar bölümündekiyle birleştirince 1-2 saniyelk donuk oluyo videoda normal panelden birleştirince 10dk çıkması gerekn video 4dk çıkıyor düzenleme yaparsanız sevinirim iyi çalışmalar

ses eşleşenini bir türlü geçemedim. eskiden 20 efect ile geçiyordu şuanda geçmiyor. :D 21'ide denedim geçmedi enteresan.

ses eşleşenini bir türlü geçemedim. eskiden 20 efect ile geçiyordu şuanda geçmiyor. :D 21'ide denedim geçmedi enteresan.
Ses Efektini 17 ile geçebiliyorum saolsun skype üzerinden baya ilgileniyor sayesinde şuan sorunsuz render alabiliyorum teşekkürler [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam yazilimi satin almak istiyorum skype bakarmisiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri