★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

1.3.0 dı sanırım. Durum biraz saçma gelebilir. Sadece bir tavsiyeydi eski sürümlere ulaşmak iyi olur.

Tamamdır hocam. Ses kaydırma kısmının son testlerini yapıyorum. Bu kısım çok uzadı ve çok bekleyen var. O bittikten sonra müsait olduğum bir ara eski versiyonları bir yerde toplamaya çalışırım.

hocam gelince yazarmısınız lisans yenileyeceğim pm attım görmezsiniz diye yazıyorum

hocam konudaki mesajları okumadım ama, bazı videolarda bi süre sonra görüntü donup kalıyor ses devam ediyor.bazende ses görüntü arasında kayma oluyor. başlangıcında normal ama 10 dk sonra kayma başlıyor.

hocam konudaki mesajları okumadım ama, bazı videolarda bi süre sonra görüntü donup kalıyor ses devam ediyor.bazende ses görüntü arasında kayma oluyor. başlangıcında normal ama 10 dk sonra kayma başlıyor.
Hangi sürümü kullanıyorsunuz hocam?

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

Bu güncelleme ile gelecek olan videodan toplu süre kesme ve ses değiştirme ile ilgili kısa bir deneme videosu arkadaşlar. Toplu süre kesme ile videonun sadece istediğiniz kısımlarını alabileceksiniz. Örnekte 1'er dakikalık 3 farklı bölüm var.

https://www.youtube.com/watch?v=BJ0LrA1CcGE

Arkadaşlar programı almayı dusunuyorum'da acaba dizi çalışan arkadaşlar kullanıyorsa dünya engeli ve eşleşen geçme konusun'da program nasıl ıyımı ?

Hocam bazı videolar 99% takılıp diğerine geçiyor

515492cats.jpg

demoda logo basılmıyor galiba

Önceki versiyonlarda hesap hatasından kaynaklanan böyle bir sorun vardı ama güncel versiyonda çözülmüş olması lazım. Sizdeki hangi versiyon?

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

Güncellemeyi indir yapıyorum ama, programda yukarıda Videonti 1.1.1 yazıyor
758630ass.jpg

ffmpeg hatası alıyorum hocam önizleme yaparken.
Bunun kaynağı nedir acaba?

hocam normal .exe kapat hatası

ffmpeg.exe has stop working..

Tamam hocam o zaman birkaç soru sormam lazım :)

1. Videonti'nin versiyonu nedir?
2. İşletim sisteminiz nedir? Ayrıca 32 bit mi 64 bit mi?
3. Her videoda yapıyor mu?
4. Dosyanın türü, boyutu, uzunluğu nedir?
5. Kullandığınız seçenekler neler? Bunu resim olarak pm atarsanız daha iyi olur.
6. Render işlemini tamamlayabiliyor mu?
7. Render yapılamıyorsa, "Ayrıntılar" düğmesine bastığınızda çıkan yazıları da gönderirseniz başka da bir şey istemem sanırım :)

Hocam linux sürümü yok galiba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri