★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Hocam linux sürümü yok galiba?

Windows/Linux/Mac ortak sürümünü yeni tasarım ile birlikte 2.0 versiyonu olarak çıkarmayı düşünüyorum. Öncelikle elde bekleyen acil işlerin tamamlanması lazım tabi.

ses inceltmeyi ne zaman eklemeyi düşünüyorsunuz acaba ?

Birkaç gündür yerimde yoktum hocam. Foruma da yazma şansı bulamadım. Hastamız olduğundan dolayı ev-hastane arası koşturuyoruz. Biraz önce bekleyen mesajlara dönüşleri yapmaya başladım. Bittiği gibi projelerdeki güncellemelere devam etmek istiyorum. Terslik olmazsa da yarın akşama yetişmiş olur.

Windows/Linux/Mac ortak sürümünü yeni tasarım ile birlikte 2.0 versiyonu olarak çıkarmayı düşünüyorum. Öncelikle elde bekleyen acil işlerin tamamlanması lazım tabi.

Birkaç gündür yerimde yoktum hocam. Foruma da yazma şansı bulamadım. Hastamız olduğundan dolayı ev-hastane arası koşturuyoruz. Biraz önce bekleyen mesajlara dönüşleri yapmaya başladım. Bittiği gibi projelerdeki güncellemelere devam etmek istiyorum. Terslik olmazsa da yarın akşama yetişmiş olur.

Hocam ben çerçeve ekledigimde ,bu çerçeve genişligi,çerçeve konuvu vs ayarlanamıyor demo diyemi acaba?

arkdaşlar diziler'de dünya engeli geçmede program nasıl acaba ? almayı dusunuyorum'da render hızı felan nasıl programın ?

Hız olarak gayet iyi gördüm 480p denedim şuan,ama çok kaliteli bir bot bayadır aklımda almak istiyordum ulaşamıyordum , arkadaşın hastası varmış bu arada gemiş olsun.:)

arkdaşlar diziler'de dünya engeli geçmede program nasıl acaba ? almayı dusunuyorum'da render hızı felan nasıl programın ?

Tek kelime ile mükemmel hocam, bugün 1 adet alındı. İlgi ve alakandan dolayı teşekkürler [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Tek kelime ile mükemmel hocam, bugün 1 adet alındı. İlgi ve alakandan dolayı teşekkürler [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

hocam dunya engelı gecme hakkın'da hangı özellikler daha yararlı acaba dızılerde ?

2 gün test ettim.Gayet iyi bir bot tek eksiği diğer bir bottaki gibi video render bittiğinde mail göndermemesi.1 adet sipariş geçtim.Hocam ayrıca "şu özellikteki vds'yi kullanırsanız daha iyi randıman alabilirsiniz" diyeceğiniz özellikteki vds tavsiye eder misiniz?

hocam dunya engelı gecme hakkın'da hangı özellikler daha yararlı acaba dızılerde ?

Hocam diziden diziye değişiyor, deneme yanılma yöntemleriyle bulabilirsiniz.

2 gün test ettim.Gayet iyi bir bot tek eksiği diğer bir bottaki gibi video render bittiğinde mail göndermemesi.1 adet sipariş geçtim.Hocam ayrıca "şu özellikteki vds'yi kullanırsanız daha iyi randıman alabilirsiniz" diyeceğiniz özellikteki vds tavsiye eder misiniz?

Hocam ben vds i [MENTION=29966]Jimmy[/MENTION] arkadaşımızdan aldım, videonti kullanıyorum hızı ve render süresi baya iyi.

Hocam diziden diziye değişiyor, deneme yanılma yöntemleriyle bulabilirsiniz.

Hocam ben vds i [MENTION=29966]Jimmy[/MENTION] arkadaşımızdan aldım, videonti kullanıyorum hızı ve render süresi baya iyi.

peki hocam sız genelde hangı yontemlerı kullanıyorsunuz ?

hocam şu ses engelini bi türlü gecemiyorum. hızlandırma yavaslatmayla olmuyor. bunun için bir projeniz varmı

peki hocam sız genelde hangı yontemlerı kullanıyorsunuz ?

Bütün yöntemleri kullanıyorum hocam, sadece logo kullanmıyorum. :) skype ekleyin, bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

render süresi pek fark etmesede kullanmı kolay ve hızlı aynı kalitede camtasia ile 4-5 dk da render alıyorsam bunda 5-6 dk pek fark yok kullanımı cok rahat hem bunun ödemeler gelsin alıcam 1 aylık şuan deniyorum şahane diyebilirim :)

render süresi pek fark etmesede kullanmı kolay ve hızlı aynı kalitede camtasia ile 4-5 dk da render alıyorsam bunda 5-6 dk pek fark yok kullanımı cok rahat hem bunun ödemeler gelsin alıcam 1 aylık şuan deniyorum şahane diyebilirim :)

Bana göre camtasia`ya göre daha hızlı render alıyor camtasia`da 25 dk`de aldığım rendere videonti`de 10 dk`de aldım ben.Bilgisayardan bilgisayara farklar var.

normalde daha hızlıydı ama son güncellemede hızını düşürmüştü arkadaş.inşallah elindeki işleri bitirince onuda tekrar hızlandırırsa çok güzel olucak :)

Bana göre camtasia`ya göre daha hızlı render alıyor camtasia`da 25 dk`de aldığım rendere videonti`de 10 dk`de aldım ben.Bilgisayardan bilgisayara farklar var.

tabiki camtasiada uzun sürüyor camtasidan kat kat iyi render süresi ben yanlış yazmışım powerdirector 11 yazacaktım camtasia yazmışım kusura bakmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri