Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam linux sürümü yok galiba?
ses inceltmeyi ne zaman eklemeyi düşünüyorsunuz acaba ?
Windows/Linux/Mac ortak sürümünü yeni tasarım ile birlikte 2.0 versiyonu olarak çıkarmayı düşünüyorum. Öncelikle elde bekleyen acil işlerin tamamlanması lazım tabi.
Birkaç gündür yerimde yoktum hocam. Foruma da yazma şansı bulamadım. Hastamız olduğundan dolayı ev-hastane arası koşturuyoruz. Biraz önce bekleyen mesajlara dönüşleri yapmaya başladım. Bittiği gibi projelerdeki güncellemelere devam etmek istiyorum. Terslik olmazsa da yarın akşama yetişmiş olur.
Hocam ben çerçeve ekledigimde ,bu çerçeve genişligi,çerçeve konuvu vs ayarlanamıyor demo diyemi acaba?
Demo sürümü bir kontrol edeyim hocam. Hangi versiyondasınız şu an?
1 Paket alınmıştır, şuan tamam hocam ,benim çerçevelere göre deneme yanılmayla ayarlıyacagız herhalde![]()
Hız olarak gayet iyi gördüm 480p denedim şuan,ama çok kaliteli bir bot bayadır aklımda almak istiyordum ulaşamıyordum , arkadaşın hastası varmış bu arada gemiş olsun.![]()
arkdaşlar diziler'de dünya engeli geçmede program nasıl acaba ? almayı dusunuyorum'da render hızı felan nasıl programın ?
Tek kelime ile mükemmel hocam, bugün 1 adet alındı. İlgi ve alakandan dolayı teşekkürler [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]
hocam dunya engelı gecme hakkın'da hangı özellikler daha yararlı acaba dızılerde ?
2 gün test ettim.Gayet iyi bir bot tek eksiği diğer bir bottaki gibi video render bittiğinde mail göndermemesi.1 adet sipariş geçtim.Hocam ayrıca "şu özellikteki vds'yi kullanırsanız daha iyi randıman alabilirsiniz" diyeceğiniz özellikteki vds tavsiye eder misiniz?
Hocam diziden diziye değişiyor, deneme yanılma yöntemleriyle bulabilirsiniz.
Hocam ben vds i [MENTION=29966]Jimmy[/MENTION] arkadaşımızdan aldım, videonti kullanıyorum hızı ve render süresi baya iyi.
peki hocam sız genelde hangı yontemlerı kullanıyorsunuz ?
render süresi pek fark etmesede kullanmı kolay ve hızlı aynı kalitede camtasia ile 4-5 dk da render alıyorsam bunda 5-6 dk pek fark yok kullanımı cok rahat hem bunun ödemeler gelsin alıcam 1 aylık şuan deniyorum şahane diyebilirim![]()
Bana göre camtasia`ya göre daha hızlı render alıyor camtasia`da 25 dk`de aldığım rendere videonti`de 10 dk`de aldım ben.Bilgisayardan bilgisayara farklar var.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.