- Web sitesi
- www.teknikyazilim.com
Teşekkürler hocam. Elle ayarlama yapılacaklar listemde var ama henüz fırsat bulamadım. Şu güncellemeyi bir çıkartayım sonra halledeyim onu da.hocam toplu resim olayı süper olmuşbence tek eksiği video birleştirme ve bigasofttaki gibi filtrelerin transparan değerini elle ayarlama kaldı onları bi sonraki güncellemede düşünürseniz sevinrim.
Kullandığınız tüm özellikleri pm atarmısınız hocam. Birde kaynak dosyanızın özelliklerini. mp4, mkv, çözünürlük gibi.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam eski yaptığım sistemle video renderladım zaten özellik kayıtlıydı tüm videolar piksel piksel oldu 720p 500 de çalışıyorum şimdiye kadar hiç böyle bi problem yoktu hatta bu yaptım renderı önceden de yapmıştım onda da sıkıntı yoktu ama son güncellemeden sonra sorun olmaya başladı
Evet hocam skype'a çok az bakabiliyorum maalesef. Upload projesi iyice şekillendi aslında. Diğer projeleri stabil bir hale getirince devam etmek istiyorum.hocam eskiden konuşuyorduk skype pek uğramaz oldunprojelerde videonti upload kısmı da vardı düşünüyor musun acaba hala , çünkü yeni video birleştirme kesme vs gelince yt-yt içinde yeni yol açılmış olcak download upload olsa hiç fena olmaz ..
PM gönderdim.[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam paypal kullanmıyorum 2 tane almak istiyorum videonti banka bilgilerinizi atar mısınız?Var ise enpara