★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ses eselesını gecmek ıcın en etkılı ayar kac acaba sızce ? suan %20'de gecemıyorum yıne takılıyor sızce ses tonu felan hangısı yapsam ses ve goruntu bozulmadan acaba ?

hocam ses tonu kaça alarak geçtiniz bende aynı sorun var geçemedim bi türlü

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] banka bilgilerini pm gönderir misin hocam lisans bu gece bitiyormuş ortada kalmayalım sonra

-%100 ve +%100 ses tonunda dahi ses takılması yaşanıyor arkadaşlar. Videoyu izlediğimde de seste fark göremiyorum.

Etkisinin bayağı bir arttırılması gerekiyor ton özelliğinin. Sanıyorum yetersiz kalmış.

-%100 ve +%100 ses tonunda dahi ses takılması yaşanıyor arkadaşlar. Videoyu izlediğimde de seste fark göremiyorum.

Etkisinin bayağı bir arttırılması gerekiyor ton özelliğinin. Sanıyorum yetersiz kalmış.

Önizlemede bakıyorsanız orada ses değişikliği olmayacaktır. Render sonrası çıkan dosyada ses değişikliğine bakabilirsiniz.

Ses Tonu özelliğini kullanan arkadaşlar kaçta faydasını gördü acaba ? ses kartı yok sunucuda deneyemedim bi türlü

Önizlemede bakıyorsanız orada ses değişikliği olmayacaktır. Render sonrası çıkan dosyada ses değişikliğine bakabilirsiniz.

Render sonrası YT' e yükleme yapıyorum. Videoyu YT' den izlerken seste bir fark göremiyorum. Yani kulağa anormal farklı bir ses gelmiyor.

Bir kaç arkadaşıma daha sordum onlar da aynı fikre sahipler. Biz fark edemediğimiz için muhtemelen YT de fark etmiyor ve eşleşen oluyor.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam guncelleme durumu noldu hafta sonu gelıcek demıstınız videolar bekliyor hazırda render ıcın :D

Render sonrası YT' e yükleme yapıyorum. Videoyu YT' den izlerken seste bir fark göremiyorum. Yani kulağa anormal farklı bir ses gelmiyor.

Bir kaç arkadaşıma daha sordum onlar da aynı fikre sahipler. Biz fark edemediğimiz için muhtemelen YT de fark etmiyor ve eşleşen oluyor.

Versiyon güncellemesi için www.videonti.com/setup/Videonti.exe ile yeniden kurmak gerekiyordu. C:\ProgramData\Videonti\Bin klasörünüzde ffmpeg, ffplay, ffprobe, sox isminde 4 adet dosya olması gerekiyor. Onu bir kontrol edermisiniz?

3 tanesi var, yalnızca sox isimli dosyayı göremiyorum.

Tamamdır hocam sorun ondan kaynaklanıyor. http://www.videonti.com/setup/Videonti.exe bu linkten indirip yeniden kurulum yaparsanız sorun çözülecektir.

---------- Spam Engelliyici 14:49 ---------- Önceki Mesaj 14:47 ----------

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam guncelleme durumu noldu hafta sonu gelıcek demıstınız videolar bekliyor hazırda render ıcın :D

Geliyor geliyor :) Çok az kaldı. Altyazı için güzel bir şey ekliyorum. Onu bitirmeden çıkartmak istemedim.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam sımdı soyle bır hata aldım render alırken render yarıda kaldı
VLadEZ.png

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

ses seviyesi -75, ses tonlaması -25 yaparak geciyorum ben.

hocam sesın durumu nasıl oluyor pekı ızleyıcı kacırmıcak duzeyde felan oluyorrmu ıdeal oluyormu .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri