★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam sımdı soyle bır hata aldım render alırken render yarıda kaldı
VLadEZ.png

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

hocam sesın durumu nasıl oluyor pekı ızleyıcı kacırmıcak duzeyde felan oluyorrmu ıdeal oluyormu .

sunucuyla bağlantı kesilmesi galiba problem nedeni net sıkıntısı olabilir bende o yüzden olmuştu diye hatırlıyorum..

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam sımdı soyle bır hata aldım render alırken render yarıda kaldı
VLadEZ.png

---------- Spam Engelliyici 21:07 ---------- Önceki Mesaj 21:06 ----------

hocam sesın durumu nasıl oluyor pekı ızleyıcı kacırmıcak duzeyde felan oluyorrmu ıdeal oluyormu .

Kısa videolar sesin inceldiği yada kısıldığı pek belli olmuyor.Uzun videolarda denemedim açıkcası.

VLadEZ.png

Bu sorun lisans sunucusuna bağlantı esnasında bir sorun olduğunda çıkıyor. Sunucu cevap vermiyor olabilir ya da internet bağlantısında bir sıkıntı olabilir.
Dün aynı sorun olmuştu. İlk fırsatta sunucuyu değişiyorum.

VLadEZ.png

Bu sorun lisans sunucusuna bağlantı esnasında bir sorun olduğunda çıkıyor. Sunucu cevap vermiyor olabilir ya da internet bağlantısında bir sıkıntı olabilir.
Dün aynı sorun olmuştu. İlk fırsatta sunucuyu değişiyorum.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam buzlama güncellemesine ne oldu daha gelmedi :(

Arkadaşlar uzun vıdeolarda ses tonunu degıstırmeyı kullanan oldumu acaba ?

Arkadaşlar bir tane türkçe video bulun ona göre kendiniz bulun, ona göre hangi ayar sesi ne kadar bozuyor bozmuyor görün. Ben şahsen böyle yapıyorum. Ben size kendi geçtiğim ayarları söylerim söylemesine ama videodan videoya fark ediyor. Bazı videolarda video hızını 1,07 yapıyorum geçiyor, bazılarında ise 1,20 yapsam dahi geçmiyor. Tonlamaya gelirsek sesi bozmadan kesinlikle geçemiyoruz. Mesela elimde bir içerik var ne yaparsan yap (tabi videoyu izlenmeyecek şekle sokmamak kaydı ile) kesinlikle dünya engeli veriyor. Youtube, olayı gerçekten zorlaştırdı. Hafta sonu gelecek güncellemeyi dört gözle bekliyoruz bakalım.

Arkadaşlar bir tane türkçe video bulun ona göre kendiniz bulun, ona göre hangi ayar sesi ne kadar bozuyor bozmuyor görün. Ben şahsen böyle yapıyorum. Ben size kendi geçtiğim ayarları söylerim söylemesine ama videodan videoya fark ediyor. Bazı videolarda video hızını 1,07 yapıyorum geçiyor, bazılarında ise 1,20 yapsam dahi geçmiyor. Tonlamaya gelirsek sesi bozmadan kesinlikle geçemiyoruz. Mesela elimde bir içerik var ne yaparsan yap (tabi videoyu izlenmeyecek şekle sokmamak kaydı ile) kesinlikle dünya engeli veriyor. Youtube, olayı gerçekten zorlaştırdı. Hafta sonu gelecek güncellemeyi dört gözle bekliyoruz bakalım.

eskiden %15 17 ile gecerken ses eslesını sımdı %20de bıle ses eslesenı gelıyor .

%-100 veya %+100 ses tonunda dahi eşleşme oluyor. Videoyu izlediğimde kulağa, takılmayacak bir ses gibi gelmiyor. Çok hafif bir değişiklik oluyor.

Not: Sox dosyası var ve görüntüden sonra sesin değiştiğini ses yüzdesine bakarak anlayabiliyorum. Yani hata yapmıyorum.

Son YT güncellemelerinden sonra bu sistem sesi geçmede işe yaramıyor malesef.

Extra ses efektleri ekleyebilir misiniz? Parazit yapma, sesi kesik kesik yapma (10 saniyede 1 gibi) vs. şeklinde.

ses eşleşenlerinden kurtulmak için acil güncelleme lazım

sesi renderlamıyor arkadaşlar bende ses yuzdesi hiç oynamıyor render yaparken sizdede öyle mi ?

Son düzenleme:
%-100 veya %+100 ses tonunda dahi eşleşme oluyor. Videoyu izlediğimde kulağa, takılmayacak bir ses gibi gelmiyor. Çok hafif bir değişiklik oluyor.

Not: Sox dosyası var ve görüntüden sonra sesin değiştiğini ses yüzdesine bakarak anlayabiliyorum. Yani hata yapmıyorum.

Son YT güncellemelerinden sonra bu sistem sesi geçmede işe yaramıyor malesef.

Extra ses efektleri ekleyebilir misiniz? Parazit yapma, sesi kesik kesik yapma (10 saniyede 1 gibi) vs. şeklinde.
Ses ile ilgili birkaç eklenti daha hazırlıyorum.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] Üstadım güncelleme ne zaman gelecek ?
İşler yoğun o yüzden birkaç güne çıkartmaya çalışıyorum.

sanırım demo key çalışmıyor
Daha önce demo kullanılan bir makine ise çalışmayacaktır.

ses eşleşenlerinden kurtulmak için acil güncelleme lazım
Birkaç ekleme daha yapıyorum.

sesi renderlamıyor arkadaşlar bende ses yuzdesi hiç oynamıyor render yaparken sizdede öyle mi ?
Eksik dosyalar olduğu için ya da ton ayarında değişiklik yapmadığınız için ses kısmını geçiyordur. Her ihtimale karşı www.videonti.exe/setup/Videonti.exe dosyasını yeniden kurup tekrar deneyin. Eksik dosya sorunu varsa çözülmesi gerekiyor.

Hocam bi ricam olacak. Programa yeri geldiğinde 100 video ekliyorum. Fakat ekle dedikten sonra içe aktarım tamamlandı mı bilmiyorum. O kısımda bi ayar olsa videolar eklendi diye..

Aynı şekilde render bitince de bi uyarı olsa çok iyi olacak. (mail vs demiyorum küçük bi bilgi penceresi..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri