★★★ Videonti Render Yazılımı ★★★

Hocam bi ricam olacak. Programa yeri geldiğinde 100 video ekliyorum. Fakat ekle dedikten sonra içe aktarım tamamlandı mı bilmiyorum. O kısımda bi ayar olsa videolar eklendi diye..

Aynı şekilde render bitince de bi uyarı olsa çok iyi olacak. (mail vs demiyorum küçük bi bilgi penceresi..

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet güzel fikir. Teşekkür ederim. Ekliyorum.

Mobilim. Yazım hatası olabilir.

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam çerçeve bölümünde .jpg dosyaları kullanabilecek miyiz yeni sürümde

hocam deneme sürümü alamıyor muyuz artık mail gelmiyor? gelse de lisans aktif olmuyor.. son durumu ne haberim yok.. ona göre lisan satın alayım skype yazdım kapalı skypeniz [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

hocam deneme sürümü alamıyor muyuz artık mail gelmiyor? gelse de lisans aktif olmuyor.. son durumu ne haberim yok.. ona göre lisan satın alayım skype yazdım kapalı skypeniz [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Evet hocam. Daha önce deneme sürümü kullanılmış bir makinede tekrar çalışmayacaktır. Skype'a fazla giremiyorum. Birazdan bakayım.

Evet hocam. Daha önce deneme sürümü kullanılmış bir makinede tekrar çalışmayacaktır. Skype'a fazla giremiyorum. Birazdan bakayım.

tmm hocam 7 aylık sunucuda tekrar denedim çk önceden aldığım sürüm varmış demek ki ödemeyi geçeyim hemen lazım da bana

hocam sitenizde sadece paypal ödeme var. ben 2 kullanıcılı almak istiyorum banka hesabınız varsa oraya para aktarsam yada başka bi yolu var mı banka hesabından para yollamanın

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

hocam banka bilgilerinizi bende alabilirmiyim

Ses tonlaması özelliği geldikten sonra bunu kullananların işlenememe, yani YT tarafından convert edilememe sorunu arttı mı?

Ben yaklaşık 100 videodan 20 tanesinde bu şekilde işlenememe sorunu yaşıyorum.

Hocam lisans gerçekten çalışmıyor. 2 makinede demo sürümünü lisansları mailime düştü. Birisine girdim, oldu. Diğerinde(farklı mail, farklı makine, hiç kullanılmamış) lisans olmuyor koyduğum halde?

Ses tonlaması özelliği geldikten sonra bunu kullananların işlenememe, yani YT tarafından convert edilememe sorunu arttı mı?

Son güncelleme sonrası %30 oranında videolar hatalı render oluyor. Yani render sonrası 150mb olması gereken bir video, 30-80-100 mb olarak düşük boyutta oluyor. Haliyle yükleme sonrası da Youtube bu videoları dönüştüremiyor.

Kontrol eder misiniz?

videonti.png

Videonti - Gelişmiş Toplu Render Çözümleri

Setup (Kurulum) Dosyası için tıklayın...

ÖZELLİKLER

Videonti, Windows tabanlı bir masaüstü video düzenleme programıdır.
Video kliplerinize istediğiniz çerçeveleri ve logoları ekleyebilir, çeşitli efektler ile benzersiz hale getirebilirsiniz.

Programın geliştirilmesi esnasında, özellikle sosyal medya kanallarında kullanılabilecek videoların üretilmesi ve benzersiz hale getirilmesi ön planda tutulmaktadır.
Program, kullanıcıların istekleri ile gelişmeye devam etmektedir.

Format Desteği

Videonti'nin desteklediği formatlar neredeyse sınırsızdır.
MKV, MP4, AVI, FLV ve daha bir sürü dosya türünü desteklemektedir.

Anında Önizleme

Yapmış olduğunuz değişiklikleri önizleme fonksiyonu ile render işlemine girmeden rahatlıkla görebilirsiniz.
Tek yapmanız gereken tıklamak.

Hızlı & Esnek

Videolarınıza eklediğiniz her bir efekt ve filtre için ayrı ayrı render yapmak ve beklemek zorunda değilsiniz.
İstediğiniz filtreleri ve efektleri seçin gerisini Videonti tek seferde hallettsin.
Hızına şaşıracaksınız!

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Genel Ayarlar

Efektler

Resim Üzeri Video (Orta)

Resim Üzeri Video (Sağ Alt)

Özel Çerçeve 1 (Renkli)

Özel Çerçeve 2 (Siyah-Beyaz)

Özel Çerçeve 3 (Sepia)

Özel Çerçeve 4 (Karıncalı)

Küçük Resim Kaydetme

DEMO / TAM SÜRÜM

Programın demosu için videonti.com üzerinden işlem yapabilirsiniz.
1 günlük kullanım sınırı haricinde tam sürüm ile arasında bir fark yoktur.

NOT: Demo ve Tam Sürüm kayıtları ile ilgili size gönderilen mail, spam klasörünüze düşebiliyor.

Demo sürümü de yayınlandığı için ayrıca referans dağıtımı olmayacaktır.

FİYATLAR

Selam hocam sımdı benım vds devam edıyor fakat bır kac gunu kaldı render programının suresı bıttı onu yenılesem dıger vds ye gecınce nasıl yapabılırız

Hocam çıkış dosyasının tahmini büyüklüğünü vermesi mümkün mü programın
[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ses tonlaması kısmını arttırınca neyi değiştiriyor?

merhaba. yazılımınızı denedim render hızı gayet başarılı fakat render aldığımız dosyayı youtube işleyemiyor akışlı dosya biçiminde kodlarsanız hızlı işlenir gibi uyarı veriyor. bu sorunu çözülecek mi?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam ses tonlaması kısmını arttırınca neyi değiştiriyor?
Sesi inceltme/kalınlaştırma için eklendi. www.videonti.com/setup/Videonti.exe 'yi indirip kurulumu yeniden yapmak gerekiyor.

Hocam lisans gerçekten çalışmıyor. 2 makinede demo sürümünü lisansları mailime düştü. Birisine girdim, oldu. Diğerinde(farklı mail, farklı makine, hiç kullanılmamış) lisans olmuyor koyduğum halde?

Program hızlandı bu sefer youtube işleme de sıkıntı oluyor

merhaba. yazılımınızı denedim render hızı gayet başarılı fakat render aldığımız dosyayı youtube işleyemiyor akışlı dosya biçiminde kodlarsanız hızlı işlenir gibi uyarı veriyor. bu sorunu çözülecek mi?
İşlenme sorunu için www.videonti.com/test/Videonti.exe 'yi indirip Videonti klasörüne kopyalayarak deneyebilir misiniz?

[MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam yüksek değerler sesi kalınlaştırıp düşük değerler sesi inceltiyor mu?Bir de ses engelini kesin geçen yüzde kaç?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri